patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokosiniai sausainiai

kokosiniai sausainiai Mums reikės:
220 g kokosų drožlių
4 kiaušinių baltymų
150 g cukraus
40 g miltų
1 valg. šaukšto vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokosiniai sausainiai
Į dubenį supilami kiaušinių baltymai, cukrus ir druska. Dubenėlis statomas virš puodo su verdančiu vandeniu ir plakama šluotele, kol cukrus pilnai ištirpsta. Kokoso drožlės sumaišomos su vaniliniu cukrumi ir supilamos į kiaušinių baltymus. Viskas gerai išmaišoma. Suberiami miltai, išmaišoma ir 30 - 40 min. dedama į šaldytuvą. Į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, konditeriniu maišeliu arba šaukšteliu formuojami kokosiniai sausainiai. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 170 laipsnių temperatūroje apie 20 - 25 min. Iš nurodyto kiekio išeina 25 vidutinio dydžio kokosiniai sausainiai. Skanaus.

Komentarai

2013-05-18
Vaida
Reikes pabanditi isikepti suos sausainius, skanei atrodo Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kuciukai
Kūčiukai
Kūčiukai. Tradiciniai kūčių sausainėliai - kūčiukai.
sausainiai sveikuoliai
Sausainiai Sveikuoliai
Nuostabaus skonio sausainiai Sveikuoliai su avižiniais dribsniais, sezamo sėklomis bei razinomis. Receptas su nuotraukomis.
varskes sausainiai su idaru
Varškės sausainiai su įdaru
Varškės susukti sausainiai su džiovintų abrikosų įdaru, apibarstyti smulkintais migdolais ir cukrumi.
Biscotti su dziovintomis spanguolemis ir riesutais
Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais
Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.