patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Morengai su pistacijomis

morengai su pistacijomis Mums reikės:
7 kiaušinių baltymų
250 g cukraus
250 g cukraus pudros
50 g sumaltų pistacijų
žiupsnelio druskos

Gaminame. Morengai su pistacijomis
Į baltymus įberiame žiupsnelį druskos ir plakame su mikseriu iki baltumo. Pamažu supilame cukrų ir plakame iki standžių putų. Cukraus pudrą sumaišome su pistacijomis ir nuolat plakant supilame į baltymų masę. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir konditeriniu švirkštu ar šaukštu formuojame morengus. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 100 laipsnių temperatūroje, (priklausomai nuo morengų dydžio) apie 1,5-2 val. Kad iškepę morengai su pistacijomis nesukristų, paliekame orkaitėje visiškai atvėsti ir tik tada nuimame nuo kepimo popieriaus. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rageliai su riesutais
Rageliai su riešutais
Paprasti ir greitai paruošiami sausainiai - rageliai su riešutais ir cukraus pūdra.
Biscotti su dziovintomis spanguolemis ir riesutais
Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais
Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais
sausainiai sveikuoliai
Sausainiai Sveikuoliai
Nuostabaus skonio sausainiai Sveikuoliai su avižiniais dribsniais, sezamo sėklomis bei razinomis. Receptas su nuotraukomis.
smeliniai ziedai
Trapūs smėliniai žiedai
Trapūs smėliniai žiedai su vaniliniu cukrumi bei žemės riešutais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena