patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sausainių receptai

Sausainių receptai su nuotraukomis. Sausainiai, saldūs kepiniai, įvairiausi receptai.

Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

Biscotti su dziovintomis spanguolemis ir riesutais
Mums reikės:
200 g miltų
100 g sviesto
150 g rudojo cukraus
2 kiaušinių
0,5 stiklinės kokoso drožlių
1 stiklinės anakardžio riešutų
1 stiklinės džiovintų spanguolių
1,5 arb. š. kepimo miltelių
1 arb. š. vanilės ekstrakto
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Trapūs smėliniai žiedai

smeliniai ziedai
Mums reikės:
200 g sviesto
130 g cukraus
350 g miltų
1 kiaušinio
1 valg. š. vanilinio cukraus
0,5 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
1 trynio (aptepimui)
70 g žemės riešutų (apibarstymui)
Receptas, gaminimas

Migdoliniai biscotti (1)

migdoliniai biscotti
Mums reikės:
400 g miltų
170 g cukraus
4 kiaušinių
150 g migdolų
50 g džiovintų spanguolių
2 valg. š. vanilinio cukraus
1 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Kokosiniai sausainiai (1)

kokosiniai sausainiai
Mums reikės:
220 g kokosų drožlių
4 kiaušinių baltymų
150 g cukraus
40 g miltų
1 valg. šaukšto vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Šokoladiniai - apelsininiai sausainiai (1)

sokoladiniai apelsininiai sausainiai
Mums reikės:
Tešlai:
100 g sviesto
4 valg. š. cukraus
250g miltų
1 stiklinės pieno
1 kiaušinio
2 valg. š. kakavos
Glazūrai:
130 g cukraus pudros
2 valg. š. apelsinų sulčių
Papuošimui:
50 g juodojo šokolado
kelių apelsino skiltelių
Receptas, gaminimas

Varškės sausainiai (12)

varskes sausainiai
Mums reikės:
200 g varškės
200 g sviesto
320 g miltų
2 valg. šaukštų cukraus
0,5 arb. šaukštelio kepimo miltelių
1 arb. šaukštelio vanilės
cukraus apibarstymui
Receptas, gaminimas

Varškės sausainiai su įdaru

varskes sausainiai su idaru
Mums reikės:
Tešlai:
250 g varškės
200 g sviesto arba margarino
350 g miltų
žiupsnelio druskos
Įdarui:
170 g džiovintų abrikosų
100 g cukraus
Apibarstymui:
2 valg. šaukštų cukraus
2 valg. šaukštų susmulkintų migdolų
1 kiaušinio baltymo
Receptas, gaminimas

Imbieriniai sausainiai su šokoladu (1)

imbieriniai sausainiai su sokoladu
Mums reikės:
175 g sviesto
250 g miltų
80 g maltų migdolų
125 g cukraus
2 apelsinų nutarkuotos žievelės
1 valg. š. vanilinio cukraus
1 arb. š. malto imbiero
200 g juodo šokolado
nedidelio gabaliuko šviežio imbiero
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Rageliai su riešutais (1)

rageliai su riesutais
Mums reikės:
100 g miltų
50 g sviesto
50 g riešutų (graikiškų, lazdyno, žemės)
1 virto kiaušinio trynio
50 g cukraus
cukraus pudros apibarstymui
Receptas, gaminimas

Morengai su pistacijomis

morengai su pistacijomis
Mums reikės:
7 kiaušinių baltymų
250 g cukraus
250 g cukraus pudros
50 g sumaltų pistacijų
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

imbieriniai sausainiai su sokoladu
Imbieriniai sausainiai su šokoladu
Pikantiško skono imbieriniai sausainiai su maltais migdolais ir juodu šokoladu.
smeliniai ziedai
Trapūs smėliniai žiedai
Trapūs smėliniai žiedai su vaniliniu cukrumi bei žemės riešutais.
varskes sausainiai su idaru
Varškės sausainiai su įdaru
Varškės susukti sausainiai su džiovintų abrikosų įdaru, apibarstyti smulkintais migdolais ir cukrumi.
kokosiniai sausainiai
Kokosiniai sausainiai
Kokosiniai sausainiai. Kokosų drožlių, kiaušinių baltymų, cukraus, miltų ir vanilinio cukraus sausainukai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena