patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Sausainių receptai

Sausainių receptai su nuotraukomis. Sausainiai, saldūs kepiniai, įvairiausi receptai.

Džiovintų vaisių sausainukai

dziovintu vaisiu sausainukai
Mums reikės:
100 g džiovintų abrikosų
100 g džiovintų datulių
70 g šviesių razinų
100 g anakardžių riešutų
100 g sezamo sėklų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Varškės sausainiai su avietėmis

varskes sausainiai su avietemis
Mums reikės:
400 g varškės
200 g sviesto
2 kiaušinių
200 g cukraus pudros
400 g miltų
200 g aviečių
Receptas, gaminimas

Kūčiukai

kuciukai
Mums reikės:
900 g miltų
40 g mielių
100 g sviesto
2 stiklinių pieno arba vandens
0,5 stiklinės aguonų
1,5-2 stiklinių cukraus
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Sausainiai Sveikuoliai (20)

sausainiai sveikuoliai
Mums reikės:
125 g sviesto
200 g avižinių dribsnių
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto grietinės
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
0,5 stiklinės miltų
0,5 stiklinės cukraus
100 g lukštentų saulėgrąžų
100 g sezamo sėklų
0,5 stiklinės razinų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sokoladiniai apelsininiai sausainiai
Šokoladiniai - apelsininiai sausainiai
Šokoladiniai - apelsininiai sausainiai. Sausainiai su cukraus pūdros ir apelsinų sulčių grazūra, papuošti apelsino skiltelėmis ir šokoladu.
kuciukai
Kūčiukai
Kūčiukai. Tradiciniai kūčių sausainėliai - kūčiukai.
Biscotti su dziovintomis spanguolemis ir riesutais
Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais
Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais
kokosiniai sausainiai
Kokosiniai sausainiai
Kokosiniai sausainiai. Kokosų drožlių, kiaušinių baltymų, cukraus, miltų ir vanilinio cukraus sausainukai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena