patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Spurgos, žagarėliai

Purūs žagarėliai (15)

purus zagareliai
Mums reikės:
350 ml kefyro
600 - 700 g miltų
100 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
aliejaus virimui
cukraus pudros
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Spurgos - žiedeliai (6)

spurgos ziedeliai
Mums reikės:
520 g miltų
65 g sviesto
100 g cukraus
300 ml pieno
5 g sausų mielių
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
aliejaus virimui
cukraus pudros apibarstymui
Receptas, gaminimas

Žagarėliai (16)

zagareliai
Mums reikės:
500 g miltų
125 g sviesto
100 g cukraus
2 kiaušinių
2 valg. šaukštų romo
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
cukraus pudros
aliejaus virimui
Receptas, gaminimas

Mielinės spurgos su džemu (7)

spurgos su dzemu
Mums reikės:
Tešlai:
500 g miltų
30 g mielių
2 kiaušinių
125 ml pieno
100 g sviesto
50 g cukraus
1 pak. vanilinio cukraus
Įdarui:
1 stiklinės tirštos uogienės arba džemo
aliejaus virimui
cukraus pudros
Receptas, gaminimas

Varškės spurgos (5)

varskes spurgos
Mums reikės:
400 g varškės
4 kiaušinių
2 stiklinių miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
5 valg. šaukštų cukraus
aliejaus kepimui
cukraus pudros apibarstymui
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

spurgos su dzemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu. Mielinės spurgos įdarytos uogiene ar džemu.
purus zagareliai
Purūs žagarėliai
Purūs, lengvi ir skanūs aliejuje kepti žagarėliai.
zagareliai
Žagarėliai
Žagarėliai. Puikus ir greitai paruošiamas skanėstas prie kavos ar arbatos. Receptas su nuotraukomis.
spurgos ziedeliai
Spurgos - žiedeliai
Spurgos - žiedeliai. Tradicinės, žiedelio formos spurgos. Ypač mėgstamos vaikų ir suaugusių.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.