patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Spurgos, žagarėliai

Purūs žagarėliai (17)

purus zagareliai
Mums reikės:
350 ml kefyro
600 - 700 g miltų
100 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
aliejaus virimui
cukraus pudros
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Spurgos - žiedeliai (6)

spurgos ziedeliai
Mums reikės:
520 g miltų
65 g sviesto
100 g cukraus
300 ml pieno
5 g sausų mielių
2 kiaušinių
žiupsnelio druskos
aliejaus virimui
cukraus pudros apibarstymui
Receptas, gaminimas

Žagarėliai (18)

zagareliai
Mums reikės:
500 g miltų
125 g sviesto
100 g cukraus
2 kiaušinių
2 valg. šaukštų romo
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
cukraus pudros
aliejaus virimui
Receptas, gaminimas

Mielinės spurgos su džemu (7)

spurgos su dzemu
Mums reikės:
Tešlai:
500 g miltų
30 g mielių
2 kiaušinių
125 ml pieno
100 g sviesto
50 g cukraus
1 pak. vanilinio cukraus
Įdarui:
1 stiklinės tirštos uogienės arba džemo
aliejaus virimui
cukraus pudros
Receptas, gaminimas

Varškės spurgos (7)

varskes spurgos
Mums reikės:
400 g varškės
4 kiaušinių
2 stiklinių miltų
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių
5 valg. šaukštų cukraus
aliejaus kepimui
cukraus pudros apibarstymui
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

purus zagareliai
Purūs žagarėliai
Purūs, lengvi ir skanūs aliejuje kepti žagarėliai.
spurgos su dzemu
Mielinės spurgos su džemu
Mielinės spurgos su džemu. Mielinės spurgos įdarytos uogiene ar džemu.
spurgos ziedeliai
Spurgos - žiedeliai
Spurgos - žiedeliai. Tradicinės, žiedelio formos spurgos. Ypač mėgstamos vaikų ir suaugusių.
varskes spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos. Purios varškės spurgos mėgiamos vaikų ir suaugusių.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.

Naujausi komentarai

Justina
Labai paprastas ir skanus receptas ypač, kai nori suvilioti savo vyrą, kuris šiaip paprastai linkęs valgyti mėsą ir bulves Šypsena
kristute
Pirmą kartą kepiau ir likau labai patenkinta rezultatu. Išėjo fantastiškas! Žinau kad jį kepsiu dar ne vieną kartą. Ačiū už paprastą ir tikrai gerą receptą.  Myliu
Vestina
O Dieve koks nerealus plovas. Žiauriai skanus. Myliu tą žmogų kuris tai sukūrė. WOW!!!!! 10 balų.  Myliu  Šypsena
Uošvis
Įdėkit truputi čili pipirų, lauro lapo ir pakepinkit spirgiukus su svogunais ir morkomis. Bus pasaka Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Naudojamos "žalios" bulvės.