patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tortų receptai

Tortai, receptai, tortų receptai su nuotraukomis. Tortų gaminimo eigos nuotraukos.

Kokosinis tortas (9)

kokosinis tortas
Mums reikės:
Biskvitui:
100 g sviesto
100 g miltų
50 g cukraus
50 g kokoso drožlių
1 valg. š. kokosų likerio
Kremui:
20 g želatinos
400 ml saldaus kondensuoto pieno
400 ml kokosų pieno
1 valg. š. vanilinio cukraus
250 ml grietinėlės 35 proc.
100 g migdolų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Vengriškas tortas "Esterhazy" (1)

Vengriskas tortas Esterchazy 1
Mums reikės:
Torto lakštams:
8 kiaušinių baltymų
200 g cukraus
200 g graikinių riešutų branduolių
3 valg. š. miltų
trupučio cinamono
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Zefyrų tortas

zefyru tortas
Mums reikės:
500 g zefyrų
350 g varškės 9 proc.
300 g grietinės 30 proc.
160 g cukraus
45 g želatinos
3-4 kivi
2 valg. š. vanilinio cukraus
kokoso drožlių arba šokolado drožlių
Receptas, gaminimas

Grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais

grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais
Mums reikės:
300 g biskvito
500 g grietinės 30 proc.
200-230 g cukraus
3 valg. š. želatino
braškių, vynuogių, serbentų, mėlynių, kivi, bananas ir kt.
Receptas, gaminimas

Apelsininis tortas su aguonomis (2)

apelsininis tortas su aguonomis
Mums reikės:
Biskvitui:
150 g miltų
150 g maltų migdolų
100 g cukraus
3 kiaušinių
2,5 valg. š. aguonų
1,5 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Apelsininiam kremui:
120 g sviesto
200 ml grietinėlės 35 proc.
100 g cukraus
3 kiaušinių
2 trynių
1 apelsino
1 citrinos
Receptas, gaminimas

Šampano skonio tortas su braškėmis (4)

sampano skonio tortas su braskemis
Mums reikės:
Biskvitui:
60 g miltų
80 g cukraus
30 g sviesto
2 kiaušinių
vanilės
Kremui:
250 ml šampano
200 g cukraus
2 kiaušinių
200 ml grietinėlės 35 proc.
10 g želatinos
0,5 citrinos sulčių
Receptas, gaminimas

Varškės tortas su avietėmis (5)

varskes tortas su avietemis
Mums reikės:
Biskvitui:
75 g miltų
75 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. š. vanilinio cukraus
0,5 arb. š. kepimo miltelių
Varškės kremui:
2 pok. desertinės plombyro skonio varškės
500 g grietinėlės 35 proc.
70 g cukraus
25 g želatinos
Receptas, gaminimas

Tortas Avietėlė (1)

tortas avietele
Mums reikės:
500 ml grietinėlės 35 proc.
300 g šviežių arba šaldytų aviečių
100 g cukraus
25 g želatinos
1 pok. sausainių "Damų piršteliai"
1 pok. aviečių skonio želė
saujos aviečių papuošimui
Receptas, gaminimas

Karamelinis tortas su griliažu (10)

karamelinis tortas su griliazu
Mums reikės:
Karameliniam biskvitui:
215 g miltų
160 g cukraus
2 kiaušinių
170 g grietinės (35%)
¼ indelio kondensuoto pieno Rududu
1 arb. š. kepimo miltelių
Griliažui:
100 g migdolų
100 g cukraus
35 ml vandens
1 valg. š. citrinos sulčių
Pertepimui:
2-3 valg. š. trintų aviečių su cukrumi
Receptas, gaminimas

Tortas "Tinginys" (15)

tortas tinginys
Mums reikės:
Pagrindui:
250 g sausainių
200 g juodojo šokolado
100 g sviesto
100 ml grietinėlės 35 proc.
0,5 ind. kondensuoto pieno Rududu
Kremui:
500 ml grietinėlės 35 proc.
1 pakelio Dr. Oetker grietinėlės standiklio
2 valg. š. kondensuoto pieno Rududu
citrinos sulčių pagal skonį

Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zele tortas su persikais
Želė tortas su persikais
Želė tortas su persikais. Skirtingų spalvų ir skonių želė gabalėlių, persikų ir jogurto desertinis tortas.
sampano skonio tortas su braskemis
Šampano skonio tortas su braškėmis
Išskirtinio skonio šampano skonio tortas su braškėmis. Skanus , lengvas ir labai viliojantis.
grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais
Grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais
Grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais. Greitai ir lengvai paruošiamas, gaivus tortas. Receptas su nuotrauka.
tortas Napoleonas
Tortas Napoleonas
Tortas Napoleonas. Tradicinis kapotos tešlos ir virto vanilinio kremo tortas Napoleonas SU NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Toma
Vakar pasidariau, siandien ragavom, labai skanus!! Aciu uz recepta, rekomenduoju isbandyt. Šypsena
Monika
Sveiki. Kepu šį tortą jau ne pirmą kartą. Tiek išvaizda, tiek skonis super. Sulaukiau daug pagyrų iš gimtadienio šventės svečių. Dėkui už puikų, ne tik išvaizda, bet ir skoniu, tortą  Mirktelti
Laura
Gaminau, sauniai pavyko. Žiauriai skanu Myliu  Myliu
Vaida
Viskas gavosi puikiai ir seimynai labai patiko, o man jis per riebus nuo kokoso pieno Šypsena
Arturas
Labai puikus plovas.