patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tortų receptai

Tortai, receptai, tortų receptai su nuotraukomis. Tortų gaminimo eigos nuotraukos.

Kokosinis tortas (9)

kokosinis tortas
Mums reikės:
Biskvitui:
100 g sviesto
100 g miltų
50 g cukraus
50 g kokoso drožlių
1 valg. š. kokosų likerio
Kremui:
20 g želatinos
400 ml saldaus kondensuoto pieno
400 ml kokosų pieno
1 valg. š. vanilinio cukraus
250 ml grietinėlės 35 proc.
100 g migdolų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Vengriškas tortas "Esterhazy" (2)

Vengriskas tortas Esterchazy 1
Mums reikės:
Torto lakštams:
8 kiaušinių baltymų
200 g cukraus
200 g graikinių riešutų branduolių
3 valg. š. miltų
trupučio cinamono
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Zefyrų tortas (1)

zefyru tortas
Mums reikės:
500 g zefyrų
350 g varškės 9 proc.
300 g grietinės 30 proc.
160 g cukraus
45 g želatinos
3-4 kivi
2 valg. š. vanilinio cukraus
kokoso drožlių arba šokolado drožlių
Receptas, gaminimas

Grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais (1)

grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais
Mums reikės:
300 g biskvito
500 g grietinės 30 proc.
200-230 g cukraus
3 valg. š. želatino
braškių, vynuogių, serbentų, mėlynių, kivi, bananas ir kt.
Receptas, gaminimas

Apelsininis tortas su aguonomis (2)

apelsininis tortas su aguonomis
Mums reikės:
Biskvitui:
150 g miltų
150 g maltų migdolų
100 g cukraus
3 kiaušinių
2,5 valg. š. aguonų
1,5 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Apelsininiam kremui:
120 g sviesto
200 ml grietinėlės 35 proc.
100 g cukraus
3 kiaušinių
2 trynių
1 apelsino
1 citrinos
Receptas, gaminimas

Šampano skonio tortas su braškėmis (4)

sampano skonio tortas su braskemis
Mums reikės:
Biskvitui:
60 g miltų
80 g cukraus
30 g sviesto
2 kiaušinių
vanilės
Kremui:
250 ml šampano
200 g cukraus
2 kiaušinių
200 ml grietinėlės 35 proc.
10 g želatinos
0,5 citrinos sulčių
Receptas, gaminimas

Varškės tortas su avietėmis (7)

varskes tortas su avietemis
Mums reikės:
Biskvitui:
75 g miltų
75 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. š. vanilinio cukraus
0,5 arb. š. kepimo miltelių
Varškės kremui:
2 pok. desertinės plombyro skonio varškės
500 g grietinėlės 35 proc.
70 g cukraus
25 g želatinos
Receptas, gaminimas

Tortas Avietėlė (1)

tortas avietele
Mums reikės:
500 ml grietinėlės 35 proc.
300 g šviežių arba šaldytų aviečių
100 g cukraus
25 g želatinos
1 pok. sausainių "Damų piršteliai"
1 pok. aviečių skonio želė
saujos aviečių papuošimui
Receptas, gaminimas

Karamelinis tortas su griliažu (10)

karamelinis tortas su griliazu
Mums reikės:
Karameliniam biskvitui:
215 g miltų
160 g cukraus
2 kiaušinių
170 g grietinės (35%)
¼ indelio kondensuoto pieno Rududu
1 arb. š. kepimo miltelių
Griliažui:
100 g migdolų
100 g cukraus
35 ml vandens
1 valg. š. citrinos sulčių
Pertepimui:
2-3 valg. š. trintų aviečių su cukrumi
Receptas, gaminimas

Tortas "Tinginys" (16)

tortas tinginys
Mums reikės:
Pagrindui:
250 g sausainių
200 g juodojo šokolado
100 g sviesto
100 ml grietinėlės 35 proc.
0,5 ind. kondensuoto pieno Rududu
Kremui:
500 ml grietinėlės 35 proc.
1 pakelio Dr. Oetker grietinėlės standiklio
2 valg. š. kondensuoto pieno Rududu
citrinos sulčių pagal skonį

Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

obuoliu tortas
Obuolių tortas
Obuolių tortas. Lengvai paruošiamas obuoliu tortas su saldžiu kiaušinių baltymų ir sviesto pertepimu.
kakavinis medaus tortas
Kakavinis medaus tortas
Kakavinis medaus tortas su grietinės, cukraus kremu ir džiovintomis slyvomis.
karamelinis tortas su griliazu
Karamelinis tortas su griliažu
Karamelinis tortas su griliažu. Labai skanus, spalvingas, "homemade" tortas.
tortas su maskarpones suriu
Tortas su Maskarponės sūriu
Tortas su Maskarponės sūriu ir šokoladine glazūra.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu