patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tortų receptai

Tortai, receptai, tortų receptai su nuotraukomis. Tortų gaminimo eigos nuotraukos.

Kokosinis tortas (9)

kokosinis tortas
Mums reikės:
Biskvitui:
100 g sviesto
100 g miltų
50 g cukraus
50 g kokoso drožlių
1 valg. š. kokosų likerio
Kremui:
20 g želatinos
400 ml saldaus kondensuoto pieno
400 ml kokosų pieno
1 valg. š. vanilinio cukraus
250 ml grietinėlės 35 proc.
100 g migdolų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Vengriškas tortas "Esterhazy" (1)

Vengriskas tortas Esterchazy 1
Mums reikės:
Torto lakštams:
8 kiaušinių baltymų
200 g cukraus
200 g graikinių riešutų branduolių
3 valg. š. miltų
trupučio cinamono
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Zefyrų tortas (1)

zefyru tortas
Mums reikės:
500 g zefyrų
350 g varškės 9 proc.
300 g grietinės 30 proc.
160 g cukraus
45 g želatinos
3-4 kivi
2 valg. š. vanilinio cukraus
kokoso drožlių arba šokolado drožlių
Receptas, gaminimas

Grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais (1)

grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais
Mums reikės:
300 g biskvito
500 g grietinės 30 proc.
200-230 g cukraus
3 valg. š. želatino
braškių, vynuogių, serbentų, mėlynių, kivi, bananas ir kt.
Receptas, gaminimas

Apelsininis tortas su aguonomis (2)

apelsininis tortas su aguonomis
Mums reikės:
Biskvitui:
150 g miltų
150 g maltų migdolų
100 g cukraus
3 kiaušinių
2,5 valg. š. aguonų
1,5 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Apelsininiam kremui:
120 g sviesto
200 ml grietinėlės 35 proc.
100 g cukraus
3 kiaušinių
2 trynių
1 apelsino
1 citrinos
Receptas, gaminimas

Šampano skonio tortas su braškėmis (4)

sampano skonio tortas su braskemis
Mums reikės:
Biskvitui:
60 g miltų
80 g cukraus
30 g sviesto
2 kiaušinių
vanilės
Kremui:
250 ml šampano
200 g cukraus
2 kiaušinių
200 ml grietinėlės 35 proc.
10 g želatinos
0,5 citrinos sulčių
Receptas, gaminimas

Varškės tortas su avietėmis (5)

varskes tortas su avietemis
Mums reikės:
Biskvitui:
75 g miltų
75 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. š. vanilinio cukraus
0,5 arb. š. kepimo miltelių
Varškės kremui:
2 pok. desertinės plombyro skonio varškės
500 g grietinėlės 35 proc.
70 g cukraus
25 g želatinos
Receptas, gaminimas

Tortas Avietėlė (1)

tortas avietele
Mums reikės:
500 ml grietinėlės 35 proc.
300 g šviežių arba šaldytų aviečių
100 g cukraus
25 g želatinos
1 pok. sausainių "Damų piršteliai"
1 pok. aviečių skonio želė
saujos aviečių papuošimui
Receptas, gaminimas

Karamelinis tortas su griliažu (10)

karamelinis tortas su griliazu
Mums reikės:
Karameliniam biskvitui:
215 g miltų
160 g cukraus
2 kiaušinių
170 g grietinės (35%)
¼ indelio kondensuoto pieno Rududu
1 arb. š. kepimo miltelių
Griliažui:
100 g migdolų
100 g cukraus
35 ml vandens
1 valg. š. citrinos sulčių
Pertepimui:
2-3 valg. š. trintų aviečių su cukrumi
Receptas, gaminimas

Tortas "Tinginys" (16)

tortas tinginys
Mums reikės:
Pagrindui:
250 g sausainių
200 g juodojo šokolado
100 g sviesto
100 ml grietinėlės 35 proc.
0,5 ind. kondensuoto pieno Rududu
Kremui:
500 ml grietinėlės 35 proc.
1 pakelio Dr. Oetker grietinėlės standiklio
2 valg. š. kondensuoto pieno Rududu
citrinos sulčių pagal skonį

Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kakavinis medaus tortas
Kakavinis medaus tortas
Kakavinis medaus tortas su grietinės, cukraus kremu ir džiovintomis slyvomis.
riesutinis tortas
Riešutinis tortas
Riešutinis tortas. Itin lengvai paruošiamas skanus riešutinis tortas su kondensuotu pienu ar "Rududu" kremu. Receptas su nuotraukomis.
kakavinis tortas
Kakavinis tortas
Kakavinis tortas. Kakavinio biskvito sluoksniai pertepti pieno, cukraus, kiaušinio, miltų, sviesto pertepimu. Raceptas su nuotrauka.
tortas avietele
Tortas Avietėlė
Tortas Avietėlė - švelnus, lengvai paruošiamas tortas, kurio nereikia kepti.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena