patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tortų receptai

Tortai, receptai, tortų receptai su nuotraukomis. Tortų gaminimo eigos nuotraukos.

Kokosinis tortas (10)

kokosinis tortas
Mums reikės:
Biskvitui:
100 g sviesto
100 g miltų
50 g cukraus
50 g kokoso drožlių
1 valg. š. kokosų likerio
Kremui:
20 g želatinos
400 ml saldaus kondensuoto pieno
400 ml kokosų pieno
1 valg. š. vanilinio cukraus
250 ml grietinėlės 35 proc.
100 g migdolų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Vengriškas tortas "Esterhazy" (2)

Vengriskas tortas Esterchazy 1
Mums reikės:
Torto lakštams:
8 kiaušinių baltymų
200 g cukraus
200 g graikinių riešutų branduolių
3 valg. š. miltų
trupučio cinamono
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Zefyrų tortas (1)

zefyru tortas
Mums reikės:
500 g zefyrų
350 g varškės 9 proc.
300 g grietinės 30 proc.
160 g cukraus
45 g želatinos
3-4 kivi
2 valg. š. vanilinio cukraus
kokoso drožlių arba šokolado drožlių
Receptas, gaminimas

Grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais (1)

grietininis tortukas su uogomis ir vaisiais
Mums reikės:
300 g biskvito
500 g grietinės 30 proc.
200-230 g cukraus
3 valg. š. želatino
braškių, vynuogių, serbentų, mėlynių, kivi, bananas ir kt.
Receptas, gaminimas

Apelsininis tortas su aguonomis (2)

apelsininis tortas su aguonomis
Mums reikės:
Biskvitui:
150 g miltų
150 g maltų migdolų
100 g cukraus
3 kiaušinių
2,5 valg. š. aguonų
1,5 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelio druskos
Apelsininiam kremui:
120 g sviesto
200 ml grietinėlės 35 proc.
100 g cukraus
3 kiaušinių
2 trynių
1 apelsino
1 citrinos
Receptas, gaminimas

Šampano skonio tortas su braškėmis (4)

sampano skonio tortas su braskemis
Mums reikės:
Biskvitui:
60 g miltų
80 g cukraus
30 g sviesto
2 kiaušinių
vanilės
Kremui:
250 ml šampano
200 g cukraus
2 kiaušinių
200 ml grietinėlės 35 proc.
10 g želatinos
0,5 citrinos sulčių
Receptas, gaminimas

Varškės tortas su avietėmis (7)

varskes tortas su avietemis
Mums reikės:
Biskvitui:
75 g miltų
75 g cukraus
2 kiaušinių
1 arb. š. vanilinio cukraus
0,5 arb. š. kepimo miltelių
Varškės kremui:
2 pok. desertinės plombyro skonio varškės
500 g grietinėlės 35 proc.
70 g cukraus
25 g želatinos
Receptas, gaminimas

Tortas Avietėlė (1)

tortas avietele
Mums reikės:
500 ml grietinėlės 35 proc.
300 g šviežių arba šaldytų aviečių
100 g cukraus
25 g želatinos
1 pok. sausainių "Damų piršteliai"
1 pok. aviečių skonio želė
saujos aviečių papuošimui
Receptas, gaminimas

Karamelinis tortas su griliažu (10)

karamelinis tortas su griliazu
Mums reikės:
Karameliniam biskvitui:
215 g miltų
160 g cukraus
2 kiaušinių
170 g grietinės (35%)
¼ indelio kondensuoto pieno Rududu
1 arb. š. kepimo miltelių
Griliažui:
100 g migdolų
100 g cukraus
35 ml vandens
1 valg. š. citrinos sulčių
Pertepimui:
2-3 valg. š. trintų aviečių su cukrumi
Receptas, gaminimas

Tortas "Tinginys" (16)

tortas tinginys
Mums reikės:
Pagrindui:
250 g sausainių
200 g juodojo šokolado
100 g sviesto
100 ml grietinėlės 35 proc.
0,5 ind. kondensuoto pieno Rududu
Kremui:
500 ml grietinėlės 35 proc.
1 pakelio Dr. Oetker grietinėlės standiklio
2 valg. š. kondensuoto pieno Rududu
citrinos sulčių pagal skonį

Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

biskvitinis tortas su vaisiais ir zele gabaliukais
Biskvitinis tortas su vaisiais ir želė gabaliukais
Biskvitinis tortas su vaisiais ir želė gabaliukais. Labai lengvai paruošiamas skanus tortas su grietinėle ir vaisiais.
tortas su graikiskais riesutais
Tortas su graikiškais riešutais
Tortas su graikiškais riešutais. Ypač lengvo torto receptas su nuotrauka.
svarcvaldo vysniu tortas 1
Švarcvaldo vyšnių tortas
Švarcvaldo vyšnių tortas su grietinėlės kremu, puoštas juoduoju šokoladu.
tortas avietele
Tortas Avietėlė
Tortas Avietėlė - švelnus, lengvai paruošiamas tortas, kurio nereikia kepti.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.