Triušiena su pomidorais ir alyvuogėmis

triusiena su pomidorais ir alyvuogemis
Mums reikės:
1,2 kg triušienos
10-12 alyvuogių be kauliukų
6 nedidelių pomidorų
350 ml balto sauso vyno
50 ml aliejaus
6 skiltelių česnako
3 valg. šaukštų miltų
3-4 šakelių rozmarino
druskos, pipirų
Gaminame. Triušiena su pomidorais ir alyvuogėmis
Triušieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabaliukais. Miltus sumaišome su druska, pipirais, ir juose apvoliojame triušienos gabaliukus. Į keptuvę įpilame aliejaus, įkaitiname ir apkepiname triušienos gabaliukus. Sudedame išspaustą česnaką, supilame vyną, į 4-6 dalis supjaustytus pomidorus, alyvuoges, rozmarino šakeles, uždengiame ir dedame į įkaitintą iki  190 laipsnių orkaitę. Kepame  apie 30-35 min., po to nuimame dangtį ir dar pakepame apie 10 min. Švelnaus ir pikantiško skonio triušiena su pomidorais ir alyvuogėmis patiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus.

Panašūs receptai

 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas