patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Uogienės

Moliūgų džemas

moliugu dzemas
Mums reikės:
500 g moliūgų minkštimo
400 g cukraus
1 apelsino
1 citrinos
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Braškių uogienė

braskiu uogiene
Mums reikės:
2 kg braškių
1 kg cukraus
Receptas, gaminimas

Persikų uogienė

persiku uogiene
Mums reikės:
1 kg persikų
500 ml vandens
1,5 kg cukraus
5 grūdelių rožinių pipirų
3 žvaigždinių anyžių
Receptas, gaminimas

Slyvų uogienė su riešutais

slyvu uogiene su riesutais
Mums reikės:
1 kg slyvų
600 g cukraus
200 g graikinių riešutų
2 valg. š. cinamono (nebūtinai)
Receptas, gaminimas

Aviečių uogienė

avieciu uogiene
Mums reikės:
1 kg aviečių
1,5 kg cukraus
Receptas, gaminimas

Figų uogienė

figu uogiene
Mums reikės:
1 kg figų
1 kg cukraus
1 citrinos
vanilės
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

slyvu uogiene su riesutais
Slyvų uogienė su riešutais
Slyvų uogienė su graikiškais riešutais ir cinamonu.
figu uogiene
Figų uogienė
Figų uogienė. Skani ir egzotiškai pikantiško skonio uogienė.
avieciu uogiene
Aviečių uogienė
Aviečių uogienė. Išskirtinai aromatinga, švelnaus skonio ir skani uogienė.
persiku uogiene
Persikų uogienė
Persikų uogienė. Skani, pikantiško skonio, nekasdieninė uogienė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.