patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Uogienės

Moliūgų džemas

moliugu dzemas
Mums reikės:
500 g moliūgų minkštimo
400 g cukraus
1 apelsino
1 citrinos
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas

Braškių uogienė

braskiu uogiene
Mums reikės:
2 kg braškių
1 kg cukraus
Receptas, gaminimas

Persikų uogienė

persiku uogiene
Mums reikės:
1 kg persikų
500 ml vandens
1,5 kg cukraus
5 grūdelių rožinių pipirų
3 žvaigždinių anyžių
Receptas, gaminimas

Slyvų uogienė su riešutais

slyvu uogiene su riesutais
Mums reikės:
1 kg slyvų
600 g cukraus
200 g graikinių riešutų
2 valg. š. cinamono (nebūtinai)
Receptas, gaminimas

Aviečių uogienė

avieciu uogiene
Mums reikės:
1 kg aviečių
1,5 kg cukraus
Receptas, gaminimas

Figų uogienė

figu uogiene
Mums reikės:
1 kg figų
1 kg cukraus
1 citrinos
vanilės
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

figu uogiene
Figų uogienė
Figų uogienė. Skani ir egzotiškai pikantiško skonio uogienė.
braskiu uogiene
Braškių uogienė
Braškių uogienė iš braškių uogų ir cukraus.
slyvu uogiene su riesutais
Slyvų uogienė su riešutais
Slyvų uogienė su graikiškais riešutais ir cinamonu.
persiku uogiene
Persikų uogienė
Persikų uogienė. Skani, pikantiško skonio, nekasdieninė uogienė.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.