patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Uogienės

Moliūgų džemas

moliugu dzemas
Mums reikės:
500 g moliūgų minkštimo
400 g cukraus
1 apelsino
1 citrinos
žiupsnelio druskos
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Braškių uogienė

braskiu uogiene
Mums reikės:
2 kg braškių
1 kg cukraus
Receptas, gaminimas

Persikų uogienė

persiku uogiene
Mums reikės:
1 kg persikų
500 ml vandens
1,5 kg cukraus
5 grūdelių rožinių pipirų
3 žvaigždinių anyžių
Receptas, gaminimas

Slyvų uogienė su riešutais

slyvu uogiene su riesutais
Mums reikės:
1 kg slyvų
600 g cukraus
200 g graikinių riešutų
2 valg. š. cinamono (nebūtinai)
Receptas, gaminimas

Aviečių uogienė

avieciu uogiene
Mums reikės:
1 kg aviečių
1,5 kg cukraus
Receptas, gaminimas

Figų uogienė

figu uogiene
Mums reikės:
1 kg figų
1 kg cukraus
1 citrinos
vanilės
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

moliugu dzemas
Moliūgų džemas
Moliūgų džemas puikiai tinka su blyneliais, ryžių koše, varškės apkepu.
slyvu uogiene su riesutais
Slyvų uogienė su riešutais
Slyvų uogienė su graikiškais riešutais ir cinamonu.
braskiu uogiene
Braškių uogienė
Braškių uogienė iš braškių uogų ir cukraus.
figu uogiene
Figų uogienė
Figų uogienė. Skani ir egzotiškai pikantiško skonio uogienė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!