patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Įdarytos krabų lazdelės

idarytos krabu lazdeles Mums reikės:
100 g krabų lazdelių
200 g konservuotos lašišos
2 kiaušinių
1 svogūno
0,5 stiklinės majonezo
druskos, pipirų
petražolių

Gaminame. Įdarytos krabų lazdelės
Kiaušinius išverdame kietai, atvėsiname, nulupame ir supjaustome mažais kubeliais. Konservuotą lašišą pasmulkiname, smulkiai supjaustome svogūną. Susmulkintą lašišą, kiaušinius, svogūną, petražoles sudedame į dubenį, užpilame majonezu ir gerai išmaišome, jei reikia įberiame druskos, pipirų. Krabų lazdeles atsargiai išvyniojame, dedame ant viršaus sluoksnį paruošto įdaro ir vėl suvyniojame. Įdarytas krabų lazdeles 2-3 val. dedame į šaldytuvą. Patiekiant įdarytos krabų lazdeles papuošiamos žalumynais. Skanaus.

Komentarai

2010-01-19
Kriste
Jeeee, ieškojau kažko panašaus. Būtinai išbandysiu.
2010-01-18
Diana
Įdarytos krabų lazdelės - super paprasta ir skanu! Genialus receptukas greitam užkandžiui.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

silkes uzkandele su kalendra
Silkės užkandėlė su kalendra
Silkės užkandėlė su kalendra. Marinuotos degtinės, cukraus ir pipirų marinate silkės filė sumuštinukai su obuoliais ir kepinta kalendra.
silke pataluose
Silkė pataluose
Silkė pataluose. Silkės filė juostelės sluoksniuotos su virtais burokėliais, morkomis, kiaušiniais, smulkiai pjaustytais svogūnais. Skanus, šventinis užkandis.
lavasai su lasisa
Lavašai su lašiša
Lavašai su lašiša. Rūkyta lašišos filė su varškės sūreliu, žalumynais bei pomidorais susukta lavaše. Puikus šaltas užkandis.
papriku ir tuno uzkandele
Paprikų ir tuno užkandėlė
Paprikų ir tuno užkandėlė su vyšniniais pomidorais, salotų lapais, svogūnų laiškais ir kaparėliais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.