patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su menkių kepenėlėmis

krepseliai su menkes kepenelemis Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
150 g konservuotų menkių kepenėlių
3 kiaušinių
2 pomidorų
salotų lapų
druskos, pipirų
krapų

Gaminame. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis
Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Salotų lapus nuplauname, nusausiname ir smulkiai suplėšome. Pomidorus supjaustome gabaliukais, krapus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu, įberiame druskos, pipirų, sudedame pasmulkntas menkių kepenėles ir išmaišome. Paruošta mase pripildome krepšelius, pabarstome smulkintais krapais. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis puikiai tinka greitai užkandėlei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

silke pataluose
Silkė pataluose
Silkė pataluose. Silkės filė juostelės sluoksniuotos su virtais burokėliais, morkomis, kiaušiniais, smulkiai pjaustytais svogūnais. Skanus, šventinis užkandis.
marinuota silke su morkomis ir svogunais
Marinuota silkė su morkomis ir svogūnais
Skani marinuota silkė su morkomis, svogūnais, kalendra bei pipirais.
vyniotinis su rukyta zuvimi
Vyniotinis su rūkyta žuvimi
Vyniotinis su rūkyta žuvimi. Kiaušinių, parmezano sūrio, grietinėlės, pieno, miltų, sviesto vyniotinis su žalymynais ir rūkyta žuvimi.
idarytos krabu lazdeles
Įdarytos krabų lazdelės
Krabų lazdelės įdarytos konservuotos lašišos, kiaušinių, svogūnų bei majonezo įdaru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vita
Ačiū už receptą. O ar mėsytė nebūna kieta jeigu iškart dedami rauginti agurkai?
Gitana
Labai skanus tortas. Viskas puikiai pavyko.
patiekalu-receptai.lt
Mėsa iškepa tik nereikia stengtis įdaro įdėti per daug, reikėtų šiek tiek suploti, kad gautusi plokščia, plonesnė forma. Sėkmės.
Lolita
O idaras iskepa? Nebuna zalias? Nes pati tesla aliejuje gan greit tampa traski.
Giedre
Super, visa seimyna patenkinta liko Myliu