patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su menkių kepenėlėmis

krepseliai su menkes kepenelemis Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
150 g konservuotų menkių kepenėlių
3 kiaušinių
2 pomidorų
salotų lapų
druskos, pipirų
krapų

Gaminame. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis
Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Salotų lapus nuplauname, nusausiname ir smulkiai suplėšome. Pomidorus supjaustome gabaliukais, krapus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu, įberiame druskos, pipirų, sudedame pasmulkntas menkių kepenėles ir išmaišome. Paruošta mase pripildome krepšelius, pabarstome smulkintais krapais. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis puikiai tinka greitai užkandėlei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyrageliai su krabu lazdelemis
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
Pyragėliai su krabų lazdelėmis. Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis, virtais kiaušiniais, fermentiniu sūriu, sezamo sėklomis, majonezu.
silkes uzkandele su burokeliu piure
Silkės užkandėlė su burokėlių piurė
Silkės užkandėlė su burokėlių piurė, majonezu, marinuotais svogūnais, virtomis bulvėmis.
idarytos krabu lazdeles
Įdarytos krabų lazdelės
Krabų lazdelės įdarytos konservuotos lašišos, kiaušinių, svogūnų bei majonezo įdaru.
lavasai su lasisa
Lavašai su lašiša
Lavašai su lašiša. Rūkyta lašišos filė su varškės sūreliu, žalumynais bei pomidorais susukta lavaše. Puikus šaltas užkandis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.