patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su menkių kepenėlėmis

krepseliai su menkes kepenelemis Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
150 g konservuotų menkių kepenėlių
3 kiaušinių
2 pomidorų
salotų lapų
druskos, pipirų
krapų

Gaminame. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis
Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Salotų lapus nuplauname, nusausiname ir smulkiai suplėšome. Pomidorus supjaustome gabaliukais, krapus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu, įberiame druskos, pipirų, sudedame pasmulkntas menkių kepenėles ir išmaišome. Paruošta mase pripildome krepšelius, pabarstome smulkintais krapais. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis puikiai tinka greitai užkandėlei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

idaryti kalmarai
Įdaryti kalmarai
Įdaryti kalmarai. Kalmarai įdaryti pievagrybiais, svogūnu, smulkintais kalmarais, dziuvesėliais, petražolėmis bei patroškinti sultinyje su česnakais ir pomidorais.
krevetes astriame padaze
Krevetės aštriame padaže
Karališkos krevetės aštriame padaže su žalumynais.
marinuota silke su morkomis ir svogunais
Marinuota silkė su morkomis ir svogūnais
Skani marinuota silkė su morkomis, svogūnais, kalendra bei pipirais.
silpnai sudytos lasisos suktinukai lavase
Silpnai sūdytos lašišos suktinukai lavaše
Silpnai sūdytos lašišos bei tepamo sūrio suktinukai su žalumynais lavaše.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?