patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krepšeliai su menkių kepenėlėmis

krepseliai su menkes kepenelemis Mums reikės:
12 smėlinės tešlos krepšelių
150 g konservuotų menkių kepenėlių
3 kiaušinių
2 pomidorų
salotų lapų
druskos, pipirų
krapų

Gaminame. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis
Kiaušinius išverdame kietai, nulupame ir supjaustome kubeliais. Salotų lapus nuplauname, nusausiname ir smulkiai suplėšome. Pomidorus supjaustome gabaliukais, krapus susmulkiname. Visus ingredientus sudedame kartu, įberiame druskos, pipirų, sudedame pasmulkntas menkių kepenėles ir išmaišome. Paruošta mase pripildome krepšelius, pabarstome smulkintais krapais. Krepšeliai su menkių kepenėlėmis puikiai tinka greitai užkandėlei. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyrageliai su lasisa
Pyragėliai su lašiša
Suvynioti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lengvai sūdyta, rūkyta lašiša, petražolėmis, krapais.
vyniotinis su rukyta zuvimi
Vyniotinis su rūkyta žuvimi
Vyniotinis su rūkyta žuvimi. Kiaušinių, parmezano sūrio, grietinėlės, pieno, miltų, sviesto vyniotinis su žalymynais ir rūkyta žuvimi.
silke su saulegrazomis ir dziovintomis slyvomis
Silkė su saulėgrąžomis ir džiovintomis slyvomis
Silkė su saulėgrąžomis, džiovintomis slyvomis, kepintais svogūnais ir morkomis.
silpnai sudytos lasisos suktinukai lavase
Silpnai sūdytos lašišos suktinukai lavaše
Silpnai sūdytos lašišos bei tepamo sūrio suktinukai su žalumynais lavaše.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu
Karolina
Anglijoje yra pirkti sodos, baking soda buna parasyta, arba discarbonate (ar panasiai sis zodis rasosi) soda, baking skyriuje buna prie visu, cukraus pudru ir panasiai. Šypsena Aciu uz recepta, labai skanus! Jau ne pirma karta kepu pagal si recepta, o skonis yum yum Šypsena
Viktorija
ir varskes kukuliai tokie grazus kaip pas jus nesigavo Liūdesys niekaip man tie tryniai nepabalo, ir skystoka varske buvo, rankom lypdyt nepavyko, saukstu bokstus dariau Juokas