patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragėliai su krabų lazdelėmis

pyrageliai su krabu lazdelemis Mums reikės:
500 g sluoksniuotos tešlos
180 g krabų lazdelių
2 kietai virtų kiaušinių
1 kiaušinio trynio
50 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto majonezo
druskos, pipirų
petražolių
sezamo sėklų

Gaminame. Pyragėliai su krabų lazdelėmis
Sluoksniuotą tešlą iškočiojame ir supjaustome stačiakampiais maždaug 15x12 cm dydžio  gabaliukais. Krabų lazdeles, kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Viską sudedame į dubenį, pabarstome druska, pipirais, įdedame šaukštą majonezo, susmulkintas petražoles ir išmaišome. Ant kiekvieno tešlos lakšto dedame po šaukštą įdaro, užlenkiame ir gauname stačiakampį pyragėlį. Su šakute kruopsčiai užspaudžiame pyragėlių kraštus ir sudedame į kepimo skardą. Pyragėlių viršų aptepame išplaktu kiaušinio tryniu, apibarstome sezamo sėklomis ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Pyragėliai su krabų lazdelėmis skanūs ir karšti, ir šalti. Gero apetito.

Komentarai

2011-10-20
Renata
Siaip man labai patiko sitie pyrageliai, bet skaniau juos valgyti saltus! Krabu lazdeles siltos man nelabai, bet siaip liux.  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pikantiskos krevetes
Pikantiškos krevetės
Pikantiškos pakepintos krevetės su kepintų svogūnų, agurkų, kokosų pieno padažu, pagardintu prieskoniais.
silke su sparaginemis pupelemis
Silkė su šparaginėmis pupelėmis
Silkė su šparaginėmis pupelėmis, bulvėmis, svogūnais, vyno padažu.
Aštrios krevetės
Aštrios krevetės
Aštrios, virtos krevetės su kepintu imbieru ir česnakais.
lengvai sudyta lasisa
Lengvai sūdyta-marinuota lašiša
Lengvai sūdyta-marinuota šviežios lašišos filė su dižono garstyčių, medaus, česnako, citrinos sulčių padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena