patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragėliai su krabų lazdelėmis

pyrageliai su krabu lazdelemis Mums reikės:
500 g sluoksniuotos tešlos
180 g krabų lazdelių
2 kietai virtų kiaušinių
1 kiaušinio trynio
50 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto majonezo
druskos, pipirų
petražolių
sezamo sėklų

Gaminame. Pyragėliai su krabų lazdelėmis
Sluoksniuotą tešlą iškočiojame ir supjaustome stačiakampiais maždaug 15x12 cm dydžio  gabaliukais. Krabų lazdeles, kiaušinius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Viską sudedame į dubenį, pabarstome druska, pipirais, įdedame šaukštą majonezo, susmulkintas petražoles ir išmaišome. Ant kiekvieno tešlos lakšto dedame po šaukštą įdaro, užlenkiame ir gauname stačiakampį pyragėlį. Su šakute kruopsčiai užspaudžiame pyragėlių kraštus ir sudedame į kepimo skardą. Pyragėlių viršų aptepame išplaktu kiaušinio tryniu, apibarstome sezamo sėklomis ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Pyragėliai su krabų lazdelėmis skanūs ir karšti, ir šalti. Gero apetito.

Komentarai

2011-10-20
Renata
Siaip man labai patiko sitie pyrageliai, bet skaniau juos valgyti saltus! Krabu lazdeles siltos man nelabai, bet siaip liux.  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyrageliai su lasisa
Pyragėliai su lašiša
Suvynioti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lengvai sūdyta, rūkyta lašiša, petražolėmis, krapais.
marinuota silke su paprika
Marinuota silkė su paprika
Marinuota silkė su paprika. Skanus patiekalas su karštomis bulvėmis.
silkes uzkandele su kalendra
Silkės užkandėlė su kalendra
Silkės užkandėlė su kalendra. Marinuotos degtinės, cukraus ir pipirų marinate silkės filė sumuštinukai su obuoliais ir kepinta kalendra.
virti veziai
Virti vėžiai
Virti vėžiai. Tradicinis lietuviškas šventinis užkandis. Labai tinka ir prie alaus.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.