patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepti varškėčiai

kepti varskeciai Mums reikės:
400 g varškės
2 kiaušinių
1 stiklinės miltų
1-2 valg. šaukštų cukraus
druskos
aliejaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepti varškėčiai (varškėtukai)
Varškę keptiems varškėčiams gerai ištriname su cukrumi, įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską ir gerai išminkome.kepti varskeciai 1 Ant miltais pabarstytos lentos iš varškės masės formuojame 5-6 cm skersmens volelius.kepti varskeciai 2
Peiliu supjaustomi 1,5-2 cm storumo paplotėliai ir sufornuojami varškėčiai.kepti varskeciai 3
Varškėčiai apvoliojami miltuose ir kepami aliejuje iš abiejų pusių. Varškėčiai kepami kol gražiai apskrunda.kepti varskeciai 4
Kepti varškėčiai patiekiami su grietine arba mėgiama uogiene. Skanaus.

Komentarai

2015-02-28
Sandra
Gyvenu Olandijoje, tad vienoje lenkiskoje parduotuveje nusipirkau varskes ir issikepiau varskeciu-pasijutau tarsi vel sedeciau prie lietuvisko stalo Šypsena
2014-10-21
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
2014-07-16
Vida
Labai skanus varsketukai gavosi aciu uz receptuka Mirktelti
2014-05-29
Julia
Šį vakarą gaminsiu šeimynai varškėčius, tiktais dėsiu 0,5 kg varškės, kaip tik naminės turiu Šypsena
2013-12-10
Rima
siandien pagaminsiu savo seimynai, aciu uz recepta! Šypsena
2013-09-14
Erika
Labai skanus varsketukai gavosi! Aciuuuu uz recepta! Šypsena  Myliu
2013-07-26
Inga
REKOMENDUOJU! As tiek varskes neturejau, tai nezinau ar del to, bet man tesla per minksta gavosi, as miltu daugiau iberiau. Bet skonis, nuostabus. Pirma karta gavosi varskeciai. Aciu uz recepta.   Myliu
2013-07-04
Dovile
Labai geras receptas, puikus varsketukai gavosi Šypsena
2012-02-10
Nesta
be galo skanu Šypsena
2011-09-15
Asta
katik isbandziau receptuka, labai skanus Šypsena
2011-06-04
Oksana
Sivakar isbandysime receptuka  Šypsena
2011-03-23
jore
labai skanus ir kepti ir virti varskeciai
2010-05-19
jonas
Savaitgalio vakaras...balta kava ir kepti varskeciai...mmm Myliu
2010-02-03
Sigita
Labai skanus kepti varskeciai, aciu uz recepta Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.
varsketukai
Varškėtukai
Virti varškėtukai. Varškėtukai ir varškės, miltų, kiaušinių, krakmolo. Labai skanus ir sotus tradicinis lietuviškas patiekalas. Receptas su nuotraukomis.
varsketukai su bananais
Varškėtukai su bananais
Varškėtukai su bananais. Kepti varškėtukai su trintais bananais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu