Mums reikės:
✓
1 stiklinės miltų
✓
1-2 valg. šaukštų cukraus
Gaminame.
Kepti varškėčiai (varškėtukai)Varškę keptiems varškėčiams gerai ištriname su cukrumi, įmušame kiaušinius, suberiame miltus, druską ir gerai išminkome.
Ant miltais pabarstytos lentos iš varškės masės formuojame 5-6 cm skersmens volelius.
Peiliu supjaustomi 1,5-2 cm storumo paplotėliai ir sufornuojami varškėčiai.
Varškėčiai apvoliojami miltuose ir kepami aliejuje iš abiejų pusių.
Varškėčiai kepami kol gražiai apskrunda.
Kepti varškėčiai patiekiami su grietine arba mėgiama uogiene. Skanaus.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.