patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis

kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis Mums reikės:
500 g varškės
2 kiaušinių
170 g miltų
70 g rudojo cukraus
70 g džiovintų vyšnių (be kauliukų)
žiupsnelio druskos
aliejaus kepimui

Gaminame. Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis.
Varškė sudedama į dubenį ir lengvai ištrinama su šakute. Į dubenį su varške įmušami kiaušiniai. kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis 1
 Viskas išmaišoma. Įberiama druskos, suberiamas cukrus, persijoti miltai ir masė išminkoma. Sudedamos džiovintos vyšnios ir dar kartą išminkoma.kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis 2
Ant miltais pabarstyto stalo suformuojami nedideli varškėtukai. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedami varškėtukai su džiovintomis vyšniomis ir kepama iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis patiekiami su grietine arba mėgstama uogiene. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.
varskes apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis. Varškės apkepas skanus ir kaip karštas patiekalas, ir kaip desertas.
varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
varsketukai
Varškėtukai
Virti varškėtukai. Varškėtukai ir varškės, miltų, kiaušinių, krakmolo. Labai skanus ir sotus tradicinis lietuviškas patiekalas. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.