patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės apkepas

varskes apkepas Mums reikės:
1 kg varškės
100 g sviesto
5 kiaušinių trynių
5 kiaušinių baltymų
1 stiklinės cukraus
3 valg. š. manų kruopų
1 arb. š. kepimo miltelių
0,5 stiklinės razinų
0,5 stiklinės džiovintų abrikosų
1 arb. š. cinamono
1 valg. š. džiūvėsėlių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Varškės apkepas
Razinas, džiovintus abrikosus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame kelioms minutėms. Varškę gerai ištriname su cukrumi ir kiaušinių tryniais.varskes apkepas 1
Į ištrintą varškės masę stambia trintuve sutarkuojame sviestą, sudedame manų kruopas, kepimo miltelius ir gerai išmaišome.varskes apkepas 2
Į varškės masę suberiame nuvarvintas razinas, gabaliukais supjaustytus abrikosus, cinamoną ir išmaišome.varskes apkepas 5
Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų.varskes apkepas 3
Sudedame į varškės masę ir atsargiai pamažu išmaišome. Kepimo formą, kur bus kepamas apkepas, ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliaisvarskes apkepas 4 
Supilame varškės apkepo masę.varskes apkepas 7
Dedame į įkaitintą orkaitę. Varškės apkepas kepamas 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min. Varškės apkepas labai skanu su uogiene ir grietine. Skanaus.

Komentarai

2010-09-15
Milda
skanus varskes apkepas gavosi, tik dziovintu abrikosu nemegstu, tai nedejau Myliu
2010-05-29
jovita

Sestadienio vakaras - kepamas varskes apkepas. Tai jau tapo tradicija Myliu

2010-05-02
Marcius

varskes apkepas forever!

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.
kepti varskeciai
Kepti varškėčiai
Kepti varškėčiai (varškėtukai). Kepti varškės, miltų ir kiaušinių paplotėliai - varškėčiai.
varsketukai su bananais
Varškėtukai su bananais
Varškėtukai su bananais. Kepti varškėtukai su trintais bananais.
varskes apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis. Varškės apkepas skanus ir kaip karštas patiekalas, ir kaip desertas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!