patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės užkepėlė su bananais

varskes uzkepele su bananais Mums reikės:
500 g varškės
2 kiaušinių
50 g miltų
3 valg. šaukštų cukraus
2 bananų

Gaminame. Varškės užkepėlė su bananais
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi. Varškė pertrinama per sietelį ir sumaišoma su kiaušiniais. Suberiami miltai, gerai išmaišoma ir supilama į sviestu išteptą kepimo indą. Bananai nulupami, supjaustomi griežinėliais ir išdėliojami ant varškės. Varškės užkepelė dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 150 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Varškės užkepėlė su bananais skanu su uogiene, grietine. Skanaus.

Komentarai

2010-12-13
meileute5
labai geras .skanaus!!!! Myliu  Šypsena  Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varsketukai su bananais
Varškėtukai su bananais
Varškėtukai su bananais. Kepti varškėtukai su trintais bananais.
kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis. Greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas.
varskes apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis. Varškės apkepas skanus ir kaip karštas patiekalas, ir kaip desertas.
virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.