patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškės užkepėlė su bananais

varskes uzkepele su bananais Mums reikės:
500 g varškės
2 kiaušinių
50 g miltų
3 valg. šaukštų cukraus
2 bananų

Gaminame. Varškės užkepėlė su bananais
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi. Varškė pertrinama per sietelį ir sumaišoma su kiaušiniais. Suberiami miltai, gerai išmaišoma ir supilama į sviestu išteptą kepimo indą. Bananai nulupami, supjaustomi griežinėliais ir išdėliojami ant varškės. Varškės užkepelė dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 150 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Varškės užkepėlė su bananais skanu su uogiene, grietine. Skanaus.

Komentarai

2010-12-13
meileute5
labai geras .skanaus!!!! Myliu  Šypsena  Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepti varskeciai
Kepti varškėčiai
Kepti varškėčiai (varškėtukai). Kepti varškės, miltų ir kiaušinių paplotėliai - varškėčiai.
kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis. Greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas.
varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena