patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Varškėtukai su bananais

varsketukai su bananais Mums reikės:
300 g varškės
2 kiaušinių
1 banano
5 valg. šaukštų avižinių dribsnių
2 valg. šaukštų miltų
2 valg. šaukštų cukraus
cinamono
aliejaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Varškėtukai su bananais
Varškėtukams skirtą bananą ir varškę sutriname šakute, suberiame cinamoną, cukrų ir gerai išmaišome. Į masę dedame kiaušinius, avižinius dribsnius, miltus ir dar kartą viską gerai išmaišome. Formuojami varškėtukai. Varškėtukai su bananais kepami keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes uzkepele su bananais
Varškės užkepėlė su bananais
Pertrintos varškės, kiaušinių, miltų, cukraus užkepėlė su bananais
varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
varsketukai
Varškėtukai
Virti varškėtukai. Varškėtukai ir varškės, miltų, kiaušinių, krakmolo. Labai skanus ir sotus tradicinis lietuviškas patiekalas. Receptas su nuotraukomis.
virtinukai su varske
Virtinukai su varške
Virtinukai su varške. Tradiciniai, lietuviški miltiniai virtinukai su varškės įdaru. Receptas su NUOTRAUKA.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!