patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Virtinukai su varške

virtinukai su varske Mums reikės:
Virtinukų tešlai:
250 g miltų
80 ml pieno arba vandens
1 kiaušinio
druskos
Virtinukų įdarui:
400 g varškės
1 kiaušinio
1 valg. šaukšto cukraus
žiupsnelio druskos

Gaminame. Virtinukai su varške
Virtinukų įdarui varškę kelis kartus permalame, įmušame kiaušinį, įberiame cukraus, druskos ir gerai išmaišome. Iš miltų, pieno, kiaušinio ir druskos užminkome tešlą. Virtinukų tešla turi būti kietoka. Iškočiojame ploną tešlos lakštą ir stiklinėle ar formele išspaudžiame skrituliukus. Ant virtinukų tešlos skrituliukų dedame po šaukštelį varškės įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame kraštus. Virtinukai su varške dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami apie 5-7 min. Išvirę virtinukui su varške sudedami į dubenį ir patiekiami su grietine. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

varskes uzkepele su bananais
Varškės užkepėlė su bananais
Pertrintos varškės, kiaušinių, miltų, cukraus užkepėlė su bananais
varskes apkepas
Varškės apkepas
Varškės apkepas su razinomis ir džiovintais abrikosais. Valgomas tiek karštas, tiek šaltas.
kepti varsketukai su dziovintomis vysniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis
Kepti varškėtukai su džiovintomis vyšniomis. Greitai ir lengvai paruošiamas patiekalas.
varskes apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis
Varškės apkepas su razinomis. Varškės apkepas skanus ir kaip karštas patiekalas, ir kaip desertas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena