patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Veršienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš veršienos.

Veršiena su apelsinais ir paprika

versiena su apelsinais ir paprika
Mums reikės:
600 g veršienos išpjovos
2 apelsinų
2 paprikų
130 ml apelsinų sulčių
2 valg. šaukštų sojų padažo
1,5 arb. šaukštelio šviežio tarkuoto imbiero
1 arb. šaukštelio tarkuotos apelsinų žievelės
1 arb. šaukštelio kukurūzų miltų
aliejaus
Receptas, gaminimas

Veršienos suktinukai su alyvuogėmis

versienos suktinukai su alyvuogemis
Mums reikės:
1,2 kg veršienos išpjovos
200 g alyvuogių (be kauliukų)
100 g virto kumpio
2 stiklinių balto vyno
2 skiltelių česnako
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
1,5 valg. šaukšto sviesto
4-5 šakelių petražolių
žiupsnelio muskato riešuto
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Veršiena su daržovėmis vyno padaže

versiena su darzovemis vyno padaze
Mums reikės:
1 kg veršienos
3-4 svogūnų
1 morkos
2 pomidorų
1 paprikos
200 ml sauso raudono vyno
150 ml aliejaus
1 valg. šaukšto krakmolo
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių, krapų, baziliko
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

versienos suktinukai su alyvuogemis
Veršienos suktinukai su alyvuogėmis
Veršienos išpjovos suktinukai įdaryti kumpiu, alyvuogėmis, smulkintu česnaku, muskato riešutais ir žalumynais, troškinti vyne.
versiena su apelsinais ir paprika
Veršiena su apelsinais ir paprika
Apkepinta gabaliukais veršiena su kepinta paprika ir apelsinų padažu. Papuošta apelsinų riekelėmis.
versiena su darzovemis vyno padaze
Veršiena su daržovėmis vyno padaže
Apkepinta ir patroškinta veršiena su svogūnais, morkomis, pomidorais, paprika ir žalumynais vyno padaže.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.