patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Veršienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš veršienos.

Veršiena su apelsinais ir paprika

versiena su apelsinais ir paprika
Mums reikės:
600 g veršienos išpjovos
2 apelsinų
2 paprikų
130 ml apelsinų sulčių
2 valg. šaukštų sojų padažo
1,5 arb. šaukštelio šviežio tarkuoto imbiero
1 arb. šaukštelio tarkuotos apelsinų žievelės
1 arb. šaukštelio kukurūzų miltų
aliejaus
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Veršienos suktinukai su alyvuogėmis

versienos suktinukai su alyvuogemis
Mums reikės:
1,2 kg veršienos išpjovos
200 g alyvuogių (be kauliukų)
100 g virto kumpio
2 stiklinių balto vyno
2 skiltelių česnako
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
1,5 valg. šaukšto sviesto
4-5 šakelių petražolių
žiupsnelio muskato riešuto
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Veršiena su daržovėmis vyno padaže

versiena su darzovemis vyno padaze
Mums reikės:
1 kg veršienos
3-4 svogūnų
1 morkos
2 pomidorų
1 paprikos
200 ml sauso raudono vyno
150 ml aliejaus
1 valg. šaukšto krakmolo
druskos, maltų juodųjų pipirų
petražolių, krapų, baziliko
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

versienos suktinukai su alyvuogemis
Veršienos suktinukai su alyvuogėmis
Veršienos išpjovos suktinukai įdaryti kumpiu, alyvuogėmis, smulkintu česnaku, muskato riešutais ir žalumynais, troškinti vyne.
versiena su apelsinais ir paprika
Veršiena su apelsinais ir paprika
Apkepinta gabaliukais veršiena su kepinta paprika ir apelsinų padažu. Papuošta apelsinų riekelėmis.
versiena su darzovemis vyno padaze
Veršiena su daržovėmis vyno padaže
Apkepinta ir patroškinta veršiena su svogūnais, morkomis, pomidorais, paprika ir žalumynais vyno padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.