patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dorados įdarytos daržovėmis

dorados idarytos darzovemis Mums reikės:
3 doradų
200 g pomidorų
1 geltonos paprikos
1 svogūno
40 ml alyvuogių aliejaus
šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm)
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Dorados įdarytos daržovėmis
Doradas išvalome.dorados idarytos darzovemis 1
Nukarpome pelekus, nuplauname ir gerai nusausiname. Druska, pipirais gerai įtriname žuvų išorę ir vidų. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorus nedideliais gabaliukais, papriką – juostelėmis.dorados idarytos darzovemis 2
Į keptuvę įpilame apie 30 ml alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame supjaustytus svogūnus ir apkepiname, kol jie įgauna auksinę spalvą. Suberiame pomidorų gabaliukus, papriką ir viską patroškiname 10 min. Baigiant troškinti sudedame sutarkuotą imbierą. Patroškintas daržoves dedame į doradų vidų ir atsargiai sudedame į kepimo skardą.dorados idarytos darzovemis 3
Doradų viršų patepame likusiu alyvuogių aliejumi, kad gražiau apkeptų. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Dorados įdarytos daržovėmis lengvai paruošiamas ir dėmesio vertas patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menke su mango
Menkė su mango
Menkė su mango. Kepti menkės filė kepsniukai su apkepinto mango ir medaus garnyru.
kepta menke su padazu
Kepta menkė su padažu
Kepta, citrinos sultyse pamarinuota menkės filė su morkų, svogūnų ir grietinėlės padažu.
sventiski zuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai. Raudonos žuvies faršo kukuliai įdaryti baltos žuvies faršu.
lasisa sluoksniuotoje tesloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje. Sluoksniuotoje mielinėje tešloje, įdaryta lašiša. Lašišos ar upėtakio filė.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Agne
Superinis pyragas! Jau penkta, ar sesta karta is eiles darau (kas kelias savaites) Juokas niekaip neatsibosta. Ir maloniausia, kad visi giria, abejodami ar tikrai pati kepiau Juokas Dedu vysniu dzema (savos gamybos) tai atrodo, kaip butu pirktinis (tas kuris seniau budavo, dabar is isvaizdos nusipirkus toki pyraga, skonis nebetoks), o cia - pasaka. Sirdingas aciu uz nepakartojama recepta. P.s. ir obuoliukai ir uogienes naudojasi Juokas Rekomenduoju gaminti, juolab, kad ingridientai paprastuciai.
Julita
Labai skanus toras. Pirmą kartą savo gyvenime kepiau tokį tortą ir viskas gavosi. Tikrai saldus, todėl kitą kartą dėsiu daug mažiau cukraus į kremą. Šypsena
Ruta
Kai isspaudziate tarkius ir laukiate kol nuses krakmolas, skysti ispilkite i vandeni, kuriame virsite cepelinus, o krakmola i tarkius. Taip cepelinai taps sviesesni Šypsena
Leta
Šiandien kepiau spurgas tiksliai pagal šį recepta, viskas puikiai pavyko, gražiai atrodo ir begalo skanios Šypsena naudojau stambesne verške iš pokelio kur po 500g. būna Šypsena
Rasa
Labai skanu ir greita Juokas