patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dorados įdarytos daržovėmis

dorados idarytos darzovemis Mums reikės:
3 doradų
200 g pomidorų
1 geltonos paprikos
1 svogūno
40 ml alyvuogių aliejaus
šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm)
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Dorados įdarytos daržovėmis
Doradas išvalome.dorados idarytos darzovemis 1
Nukarpome pelekus, nuplauname ir gerai nusausiname. Druska, pipirais gerai įtriname žuvų išorę ir vidų. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorus nedideliais gabaliukais, papriką – juostelėmis.dorados idarytos darzovemis 2
Į keptuvę įpilame apie 30 ml alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame supjaustytus svogūnus ir apkepiname, kol jie įgauna auksinę spalvą. Suberiame pomidorų gabaliukus, papriką ir viską patroškiname 10 min. Baigiant troškinti sudedame sutarkuotą imbierą. Patroškintas daržoves dedame į doradų vidų ir atsargiai sudedame į kepimo skardą.dorados idarytos darzovemis 3
Doradų viršų patepame likusiu alyvuogių aliejumi, kad gražiau apkeptų. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Dorados įdarytos daržovėmis lengvai paruošiamas ir dėmesio vertas patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su zuvimi
Pyragas su žuvimi
Pyragas su žuvimi. Mielinės - sviestinės tešlos pyragas įdarytas žuvimi ir svogūnais.
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
menke su mango
Menkė su mango
Menkė su mango. Kepti menkės filė kepsniukai su apkepinto mango ir medaus garnyru.
tilapiju suktinukai su grybais
Tilapijų suktinukai su grybais
Tilapijų suktinukai su grybais . Žuvies suktinukai su pievagrybiais, svogūnu, kiaušiniais, Parmezanu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena