patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Dorados įdarytos daržovėmis

dorados idarytos darzovemis Mums reikės:
3 doradų
200 g pomidorų
1 geltonos paprikos
1 svogūno
40 ml alyvuogių aliejaus
šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm)
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Dorados įdarytos daržovėmis
Doradas išvalome.dorados idarytos darzovemis 1
Nukarpome pelekus, nuplauname ir gerai nusausiname. Druska, pipirais gerai įtriname žuvų išorę ir vidų. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorus nedideliais gabaliukais, papriką – juostelėmis.dorados idarytos darzovemis 2
Į keptuvę įpilame apie 30 ml alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame supjaustytus svogūnus ir apkepiname, kol jie įgauna auksinę spalvą. Suberiame pomidorų gabaliukus, papriką ir viską patroškiname 10 min. Baigiant troškinti sudedame sutarkuotą imbierą. Patroškintas daržoves dedame į doradų vidų ir atsargiai sudedame į kepimo skardą.dorados idarytos darzovemis 3
Doradų viršų patepame likusiu alyvuogių aliejumi, kad gražiau apkeptų. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min. Dorados įdarytos daržovėmis lengvai paruošiamas ir dėmesio vertas patiekalas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta zuvis su darzovemis.
Troškinta žuvis su daržovėmis
Troškinta žuvis su daržovėmis. Troškinta menkė ar sterkas su daržovėmis.
lasisa sluoksniuotoje tesloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje. Sluoksniuotoje mielinėje tešloje, įdaryta lašiša. Lašišos ar upėtakio filė.
zuvies keksiukai
Žuvies keksiukai
Baltos žuvies filė keksiukai su džiuvesėliais, krapais ir prieskoniais. Paprastas, greitai paruošiamas ir labai skanus ir lengvas patiekalas.
uzkeptas karpis
Užkeptas karpis
Užkeptas karpis su svogūnais, fermentiniu sūriu ir bulvėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena