patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jūros ešerys su daržovėmis

juros eserys su darzovemis Mums reikės:
700 g jūros ešerio filė
100 g fermentinio sūrio
100 g šaldytų žirnelių
1 nedidelės cukinijos
1 morkos, 1 poro
70 ml sauso balto vyno
70 ml žuvies sultinio
1 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. sviesto
1 kiaušinio trynio
2 valg. š. grietinės
druskos, maltų baltųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Jūros ešerys su daržovėmis
Jūros ešerio filė pabarstome druska, pipirais ir apšlakstome citrinos sultimis. Cukiniją, morką supjaustome šiaudeliais, porą – žiedais ir viską apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Suberiame šaldytus žirnelius, pabarstome druska  ir viską kartu dar pakepiname 2 min.juros eserys su darzovemis 1
Apkepintas daržoves sudedame į kepimo formą, ant jų sudedame jūros ešerio filė. Ant žuvies išdėliojame nedidelius gabaliukus sviesto ir užpilame puse kiekio sultinio ir vyno.juros eserys su darzovemis 2
Dedame įkaitintą orkaitę ir kepame 220 laipsnių temperatūroje 15 min.
Kol kepa žuvis, pasigaminame padažą: likusį sultinį, vyną supilame į puodą, pakaitiname apie 5 min. ir nuimame nuo ugnies. Kiaušinio trynį išplakame su grietine ir sumaišome su vynu ir sultiniu. Gautu padažu užpilame jūros ešerį su daržovėmis, pabarstome tarkuotu sūriu ir dar pakepame apie 12-15 min. Jūros ešerys su daržovėmis patiekiamas su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta zuvis su citrina ir kapareliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais. Greitai ir paprastai paruošiamas patiekalas.
pyragas su zuvimi
Pyragas su žuvimi
Pyragas su žuvimi. Mielinės - sviestinės tešlos pyragas įdarytas žuvimi ir svogūnais.
zuvies suktinukai
Žuvies suktinukai
Baltos žuvies filė suktinukai su petražolėmis ir svogūnų laiškais balto vyno ir vyšninių pomidorų padaže.
krevetes su spinatais ir avinzirniais
Krevetės su špinatais ir avinžirniais
Krevetės su šviežiais ar šaldytais špinatais, konservuotais avinžirniais, Parmezano sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu