patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jūros ešerys su daržovėmis

juros eserys su darzovemis Mums reikės:
700 g jūros ešerio filė
100 g fermentinio sūrio
100 g šaldytų žirnelių
1 nedidelės cukinijos
1 morkos, 1 poro
70 ml sauso balto vyno
70 ml žuvies sultinio
1 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. sviesto
1 kiaušinio trynio
2 valg. š. grietinės
druskos, maltų baltųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Jūros ešerys su daržovėmis
Jūros ešerio filė pabarstome druska, pipirais ir apšlakstome citrinos sultimis. Cukiniją, morką supjaustome šiaudeliais, porą – žiedais ir viską apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Suberiame šaldytus žirnelius, pabarstome druska  ir viską kartu dar pakepiname 2 min.juros eserys su darzovemis 1
Apkepintas daržoves sudedame į kepimo formą, ant jų sudedame jūros ešerio filė. Ant žuvies išdėliojame nedidelius gabaliukus sviesto ir užpilame puse kiekio sultinio ir vyno.juros eserys su darzovemis 2
Dedame įkaitintą orkaitę ir kepame 220 laipsnių temperatūroje 15 min.
Kol kepa žuvis, pasigaminame padažą: likusį sultinį, vyną supilame į puodą, pakaitiname apie 5 min. ir nuimame nuo ugnies. Kiaušinio trynį išplakame su grietine ir sumaišome su vynu ir sultiniu. Gautu padažu užpilame jūros ešerį su daržovėmis, pabarstome tarkuotu sūriu ir dar pakepame apie 12-15 min. Jūros ešerys su daržovėmis patiekiamas su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menke su grybais
Menkė su grybais
Menkė su grybais. Kepta menkės filė su pievagrybiais.
kepti upetakiai su sonine
Kepti upėtakiai su šonine
Svogūnais, česnakais, citrinos griežinėliais įdaryti kepti upėtakiai apvynioti šaltai rūkyta šonine.
zuvies blyneliai
Žuvies blyneliai
Labai skanūs, greitai ir lengvai paruošiami žuvies blyneliai. Ypač populiarus patiekalas.
lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu