patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Jūros ešerys su daržovėmis

juros eserys su darzovemis Mums reikės:
700 g jūros ešerio filė
100 g fermentinio sūrio
100 g šaldytų žirnelių
1 nedidelės cukinijos
1 morkos, 1 poro
70 ml sauso balto vyno
70 ml žuvies sultinio
1 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. sviesto
1 kiaušinio trynio
2 valg. š. grietinės
druskos, maltų baltųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Jūros ešerys su daržovėmis
Jūros ešerio filė pabarstome druska, pipirais ir apšlakstome citrinos sultimis. Cukiniją, morką supjaustome šiaudeliais, porą – žiedais ir viską apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Suberiame šaldytus žirnelius, pabarstome druska  ir viską kartu dar pakepiname 2 min.juros eserys su darzovemis 1
Apkepintas daržoves sudedame į kepimo formą, ant jų sudedame jūros ešerio filė. Ant žuvies išdėliojame nedidelius gabaliukus sviesto ir užpilame puse kiekio sultinio ir vyno.juros eserys su darzovemis 2
Dedame įkaitintą orkaitę ir kepame 220 laipsnių temperatūroje 15 min.
Kol kepa žuvis, pasigaminame padažą: likusį sultinį, vyną supilame į puodą, pakaitiname apie 5 min. ir nuimame nuo ugnies. Kiaušinio trynį išplakame su grietine ir sumaišome su vynu ir sultiniu. Gautu padažu užpilame jūros ešerį su daržovėmis, pabarstome tarkuotu sūriu ir dar pakepame apie 12-15 min. Jūros ešerys su daržovėmis patiekiamas su virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa grietineles padaze
Lašiša grietinėlės padaže
Orkaitėje kepta lašiša grietinėlės, lydyto sūrelio, baziliko, priekonių padaže.
keptas starkis su riesutu plutele
Keptas starkis su riešutų plutele
Laimo sultyse pamarinuotas keptas starkis su graikiškų riešutų plutele
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
risotto su lasisa
Risotto su lašiša
Risotto su lašiša. Apvaliagrūdžių ryžių, lašišos filė, daržovių sultinio bei prieskonių risotto.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Irmante
Sveikos, as aplamai nemegstu saldumynu gaminti man niekada niekas nesigauna... bet va velykom sugalvojau surizikuoti ir super receptukas,  gavosi labai puikiai Šypsena Dabar tik reikai sulaukti rytojaus ir ragauti Šypsena bet esu isitikinusi kad skonis bus tai pat geras kaip ir isvaizda Šypsena Jau vyras vis saldytuva varsto ir sake rytojaus nesulauks Juokas  Juokas
Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.