patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepta lašiša

kepta lasisa Mums reikės:
900 g lašišos filė
0,5 citrinos sulčių
pundelio krapų
druskos
šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Kepta lašiša
Lašišos filė pabarstoma druska ir pipirais. Krapai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su citrinos sultimis ir užtepami ant lašišos filė. Lašiša sudedama ant grotelių ir dedama į įkaitintą orkaitę.kepta lasisa 1
Lašiša kepama 10 – 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Kepta lašiša patiekiama su virtais ryžiais arba keptų bulvių griežinėliais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepta lasisa
Užkepta lašiša
Užkepta lašišos ar upėtakio filė apibarstyta tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.
lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.
juros eserys su darzovemis
Jūros ešerys su daržovėmis
Jūros ešerys su daržovėmis. Orkaitėje kepta jūros ešerio filė su daržovėmis ir vyno padažu. Receptas su nuotraukomis.
pyragas su brokoliais ir zuvimi
Pyragas su brokoliais ir žuvimi
Pyragas su brokoliais, žuvimi, varške, pabarstytas fermentiniu sūriu, pagardintas prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena