patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepta menkė su padažu

kepta menke su padazu Mums reikės:
1 kg šviežios menkės
2 valg. šaukštų miltų
citrinos sulčių
aliejaus kepimui
baziliko, druskos, pipirų
Padažui:
1 morkos, 1 svogūno
1 valg. šaukšto miltų
1 valg. šaukšto sviesto
5 valg. šaukštų sultinio
0,5 stiklinės grietinėlės
druskos, pipirų, žalumynų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepta menkė su padažu
Žuvį išvalome, supjaustome gabalais (be kaulo), išrenkame ašakas, apibarstome druska, pipirais, džiovintu baziliku, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Žuvies gabaliukus apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių
Padažui: svogūną nulupame, susmulkiname, morką nuvalome ir supjaustome šiaudeliais. Svogūną, morką pakepiname svieste, suberiame miltus gerai išmaišome ir supilame sultinį. Kelias minutes patroškiname, įberiame druskos, pipirų, supilame grietinėlę ir užviriname. Suberiame susmulkintus žalumynus. Kepta menkė su padažu patiekiama su virtais ryžiais. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisos iesmukai su mangu salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
kepti upetakiai su sonine
Kepti upėtakiai su šonine
Svogūnais, česnakais, citrinos griežinėliais įdaryti kepti upėtakiai apvynioti šaltai rūkyta šonine.
lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
kepta lasisa
Kepta lašiša
Kepta lašiša. Ant grotelių orkaitėje kepta lašiša pamarinuota citrinos sultyse su krapais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu