patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais

kepta zuvis su citrina ir kapareliaisMums reikės:
6 gabalėlių žuvies filė (menkės, tilapijos)
6 griežinėlių citrinos
1-2 valg. kaparėlių
30 g sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais
Žuvies filė pabarstoma druska, pipirais. Į keptuvę įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, sudedami žuvies gabaliukai ir apkepama iš vienos pusės 4-5 min. Žuvies gabaliukai atsargiai apverčiami, sudedami citrinų griežinėliai ir kepama 5 min. Žuvis atsargiai išimama iš keptuvės ir sudedama į dubenį. Prie citrinų griežinėlių, į keptuvę sudedamas sviestas, suberiami kaparėliai ir pakaitinama 1-2 min. Užpilama ant žuvies gabalėlių ir patiekiama.

Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais patiekiama su ryžiais ar kus kus kruopomis ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa sluoksniuotoje tesloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje. Sluoksniuotoje mielinėje tešloje, įdaryta lašiša. Lašišos ar upėtakio filė.
risotto su lasisa
Risotto su lašiša
Risotto su lašiša. Apvaliagrūdžių ryžių, lašišos filė, daržovių sultinio bei prieskonių risotto.
lasisos saslikai su paprika
Lašišos šašlykai su paprika
Marinuotos lašišos šašlykai ant iešmukų su paprika ir svogūnų žiedais.
kepta lasisa
Kepta lašiša
Kepta lašiša. Ant grotelių orkaitėje kepta lašiša pamarinuota citrinos sultyse su krapais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena