patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais

kepta zuvis su citrina ir kapareliaisMums reikės:
6 gabalėlių žuvies filė (menkės, tilapijos)
6 griežinėlių citrinos
1-2 valg. kaparėlių
30 g sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais
Žuvies filė pabarstoma druska, pipirais. Į keptuvę įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, sudedami žuvies gabaliukai ir apkepama iš vienos pusės 4-5 min. Žuvies gabaliukai atsargiai apverčiami, sudedami citrinų griežinėliai ir kepama 5 min. Žuvis atsargiai išimama iš keptuvės ir sudedama į dubenį. Prie citrinų griežinėlių, į keptuvę sudedamas sviestas, suberiami kaparėliai ir pakaitinama 1-2 min. Užpilama ant žuvies gabalėlių ir patiekiama.

Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais patiekiama su ryžiais ar kus kus kruopomis ir daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tilapija grietineles padaze
Tilapija grietinėlės padaže
Tilapija grietinėlės padaže. Apkepta tilapijos filė su grietinėlės, konservuotų pomidorų, svogūno, balto vyno, prieskonių padažu.
pyragas su brokoliais ir zuvimi
Pyragas su brokoliais ir žuvimi
Pyragas su brokoliais, žuvimi, varške, pabarstytas fermentiniu sūriu, pagardintas prieskoniais.
menke su grybais
Menkė su grybais
Menkė su grybais. Kepta menkės filė su pievagrybiais.
menkes ir bulviu piure apkepas
Menkės ir bulvių piurė apkepas
Menkės ir bulvių piurė apkepas su daržovėmis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu