patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptas starkis su riešutų plutele

keptas starkis su riesutu plutele Mums reikės:
700 g starkio filė
50 g graikiškų riešutų branduolių
2 kiaušinių
100 g miltų
50 g džiūvėsėlių
4 valg. šaukštų aliejaus
1 laimo vaisiaus
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keptas starkis su riešutų plutele.
Laimo vaisius nuplaunamas, nusausinamas, nutarkuojama žievelė, iš vaisiaus išspaudžiamos sultys. Blenderyje susmulkinti riešutai sumaišomi su džiūvėsėliais ir nutarkuota žievele. Starkio filė nuplaunama, nusausinama, pabarstoma druska, pipirais ir apšlakstoma laimo sultimis. Kiaušiniai išplakami su trupučiu druskos. Kiekvienas žuvies gabaliukas iš abiejų pusių apvoliojamas miltuose, po to - kiaušinio plakinyje ir riešutų ir džiūvėsėlių mišinyje (gerai prispaudžiant, kad nenubirėtų). Starkio gabaliukai kepami įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 4 - 5 min., kol pasidengia gražia plutele. Keptas starkis su riešutų plutele gali būti patiekiamas ne tik kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru, bet ir kaip šaltas žuvies užkandis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Lašišos iešmeliai
Lašišos iešmeliai - šašlykai
Lašišos iešmeliai, lašišos šašlykai. Greitas ir skanus patiekalas iškylai.
kepta menke su mangu salsa
Kepta menkė su mangų salsa
Kepta šviežia menkė su gaivia mangų salsa
zuvies tefteliai
Žuvies tefteliai
Žuvies tefteliai. Starkio ar lydekos smulkintos filė ir žalumynų tefteliai, virti buljone.
menke su mango
Menkė su mango
Menkė su mango. Kepti menkės filė kepsniukai su apkepinto mango ir medaus garnyru.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!