patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašiša agurkų padaže

lasisa agurku padaze Mums reikės:
600 g lašišos arba upėtakio filė
2 valg. šaukštų aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
Padažui:
1 didesnio agurko
1 valg. šaukšto sviesto
2 valg. šaukštų susmulkintų krapų
3 valg. šaukštų grietinėlės
2 arb. šaukštelių citrinos sulčių
1 arb. šaukštelio medaus
kelių svogūno laiškų
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašiša agurkų padaže
Žuvies filė nuplauname, nusausiname, supjaustome gabaliukais, pabarstome druska, pipirais. Žuvies gabaliukus (odele į viršų) sudedame į kepimo skardą su aliejumi ir kepame 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2-3 min. Atsargiai  žuvies gabaliukus apverčiame ir kepame dar 6-8 min.
Padažui agurką nulupame ir supjaustome griežinėliais. Nedideliame puode išlydome sviestą, sudedame agurkų griežinėlius, susmulkintus svogūno laiškus, druskos, pipirų ir pakaitiname 2-3 min. Sudedame susmulkintus krapus, grietinėlę, citrinos sultis, medų ir gerai išmaišome. Paruoštu agurkų padažu užpilame žuvies gabaliukus. Lašiša agurkų padaže paruošta. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su brokoliais ir zuvimi
Pyragas su brokoliais ir žuvimi
Pyragas su brokoliais, žuvimi, varške, pabarstytas fermentiniu sūriu, pagardintas prieskoniais.
kepta lasisa
Kepta lašiša
Kepta lašiša. Ant grotelių orkaitėje kepta lašiša pamarinuota citrinos sultyse su krapais.
sventiski zuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai. Raudonos žuvies faršo kukuliai įdaryti baltos žuvies faršu.
troskinta zuvis su darzovemis.
Troškinta žuvis su daržovėmis
Troškinta žuvis su daržovėmis. Troškinta menkė ar sterkas su daržovėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.