patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašiša grietinėlės padaže

lasisa grietineles padaze Mums reikės:
600 g lašišos filė
250 ml grietinėlės
200 g lydyto sūrelio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
2 arb. šaukštelių alyvuogių aliejaus
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
druskos, baltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašiša grietinėlės padaže
Lašišos filė supjaustome porcijų dydžio gabaliukais ir trumpai apkepame alyvuogių aliejuje, kol susidaro plutelė. Apkeptą lašišą sudedame į kepimo indą. Keptuvėje pakaitiname grietinėlę, sudedame lydytą sūrelį, druską, pipirus, bazilikus ir pastoviai maišant kaitiname ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydo. Lašišos gabaliukus užpilame padažu, pabarstome džiūvėsėliais ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Lašiša grietinėlės padaže patiekiama su šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
zuvis su avinzirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
uzkeptas karpis
Užkeptas karpis
Užkeptas karpis su svogūnais, fermentiniu sūriu ir bulvėmis.
tilapija grietineles padaze
Tilapija grietinėlės padaže
Tilapija grietinėlės padaže. Apkepta tilapijos filė su grietinėlės, konservuotų pomidorų, svogūno, balto vyno, prieskonių padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Superine sriuba, papildziau cili pipirais ir galkytem  Šypsena
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?