patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašiša grietinėlės padaže

lasisa grietineles padaze Mums reikės:
600 g lašišos filė
250 ml grietinėlės
200 g lydyto sūrelio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
2 arb. šaukštelių alyvuogių aliejaus
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
druskos, baltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašiša grietinėlės padaže
Lašišos filė supjaustome porcijų dydžio gabaliukais ir trumpai apkepame alyvuogių aliejuje, kol susidaro plutelė. Apkeptą lašišą sudedame į kepimo indą. Keptuvėje pakaitiname grietinėlę, sudedame lydytą sūrelį, druską, pipirus, bazilikus ir pastoviai maišant kaitiname ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydo. Lašišos gabaliukus užpilame padažu, pabarstome džiūvėsėliais ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Lašiša grietinėlės padaže patiekiama su šviežių daržovių salotomis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

risotto su lasisa
Risotto su lašiša
Risotto su lašiša. Apvaliagrūdžių ryžių, lašišos filė, daržovių sultinio bei prieskonių risotto.
lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
menke su mango
Menkė su mango
Menkė su mango. Kepti menkės filė kepsniukai su apkepinto mango ir medaus garnyru.
lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.