patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašiša sluoksniuotoje tešloje

lasisa sluoksniuotoje tesloje Mums reikės:
200 g sluoksniuotos tešlos
300 g lašišos filė be odos
1 kiaušinio trynio
50 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
salotų lapų, petražolių
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašišos filė perpjauname per pusę ir apie 30 min. pamarinuojame su citrinos sultimis, druska ir pipirais.lasisa sluoksniuotoje tesloje 1 Fermentinį sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, petražoles susmulkiname.lasisa sluoksniuotoje tesloje 3 Iš sluoksniuotos tešlos iškočiojame 25x25 cm didumo lakštą.lasisa sluoksniuotoje tesloje 2
Ant vienos lakšto pusės dedame salotos lapą, lašišos gabalą, sūrio juosteles, gausiai pabarstome petražolėmis ir užlenkiame kita lakšto puse.lasisa sluoksniuotoje tesloje 4
Kruopščiai užspaudžiame tešlos kraštus, kad neliktų jokių skylių. Aptepame išplaktu kiaušinio tryniu ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.lasisa sluoksniuotoje tesloje 5
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min.lasisa sluoksniuotoje tesloje 6
Patiekiame su daržovėmis. Lašiša sluoksniuotoje tešloje paruošta. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkeptas karpis
Užkeptas karpis
Užkeptas karpis su svogūnais, fermentiniu sūriu ir bulvėmis.
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
sventiski zuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai. Raudonos žuvies faršo kukuliai įdaryti baltos žuvies faršu.
menke su grybais
Menkė su grybais
Menkė su grybais. Kepta menkės filė su pievagrybiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!