patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašiša sluoksniuotoje tešloje

lasisa sluoksniuotoje tesloje Mums reikės:
200 g sluoksniuotos tešlos
300 g lašišos filė be odos
1 kiaušinio trynio
50 g fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto citrinos sulčių
salotų lapų, petražolių
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašišos filė perpjauname per pusę ir apie 30 min. pamarinuojame su citrinos sultimis, druska ir pipirais.lasisa sluoksniuotoje tesloje 1 Fermentinį sūrį supjaustome plonomis juostelėmis, petražoles susmulkiname.lasisa sluoksniuotoje tesloje 3 Iš sluoksniuotos tešlos iškočiojame 25x25 cm didumo lakštą.lasisa sluoksniuotoje tesloje 2
Ant vienos lakšto pusės dedame salotos lapą, lašišos gabalą, sūrio juosteles, gausiai pabarstome petražolėmis ir užlenkiame kita lakšto puse.lasisa sluoksniuotoje tesloje 4
Kruopščiai užspaudžiame tešlos kraštus, kad neliktų jokių skylių. Aptepame išplaktu kiaušinio tryniu ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.lasisa sluoksniuotoje tesloje 5
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 25-30 min.lasisa sluoksniuotoje tesloje 6
Patiekiame su daržovėmis. Lašiša sluoksniuotoje tešloje paruošta. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta zuvis su citrina ir kapareliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais. Greitai ir paprastai paruošiamas patiekalas.
lasisos saslikai su paprika
Lašišos šašlykai su paprika
Marinuotos lašišos šašlykai ant iešmukų su paprika ir svogūnų žiedais.
kepta zuvis su bulviu plutele
Kepta žuvis su bulvių plutele
Kepta žuvies filė su tarkuotų bulvių plutele.
Lašišos iešmeliai
Lašišos iešmeliai - šašlykai
Lašišos iešmeliai, lašišos šašlykai. Greitas ir skanus patiekalas iškylai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.