patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa

lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa Mums reikės:
300 g lašišos filė
5 vnt. ryžių lakštų
2 arb.š. Wasabi pastos
Kivi salsai:
2 kivi
1 arb. š. šviežio tarkuoto imbiero
0,5 vnt. čili pipiro
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 arb. š. medaus
druskos

Gaminame. Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė supjaustoma vienodais, maždaug 60 g dydžio gabaliukais. Kiekvienas lašišos gabaliukas iš abiejų pusių aptepamas Wasabi pasta. Į keptuvę įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinama ir lašišos gabaliukai apkepinami iš abiejų pusių po 1 min.

Ryžių lakštas kelioms sekundėms pamerkiamas į šiltą vandenį tol, kol jis suminkštėja. Stalo paviršius patepamas aliejumi, ant jo dedamas ryžių lakštas, ant lakšto apkeptas lašišos gabaliukas ir suvyniojama. Taip paruošiami visi lašišos gabaliukai ryžių lakštuose.

Kivi salsai: kivi nulupami ir sutrinami šakute. Labai smulkiai supjaustomas čili pipiras. Viskas sudedama į dubenį, suberiamas smulkiai sutarkuotas imbieras, įdedamas 1 arb. š. medaus, įpilamas šaukštas alyvuogių aliejaus, įberiama druskos ir gerai išmaišoma.

Į keptuvę įpilama pora šaukštų aliejaus, įkaitinama, sudedami lašišos gabaliukai ryžių lakštuose ir apkepinami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Lašišos filė ryžių lakštuose patiekiami su kivi salsa. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

krevetes su spinatais ir avinzirniais
Krevetės su špinatais ir avinžirniais
Krevetės su šviežiais ar šaldytais špinatais, konservuotais avinžirniais, Parmezano sūriu.
lasisa sluoksniuotoje tesloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje. Sluoksniuotoje mielinėje tešloje, įdaryta lašiša. Lašišos ar upėtakio filė.
keptos dorados su imbieru ir metomis
Keptos dorados su imbieru ir mėtomis
Keptos dorados su imbieru, mėtomis, vyšniniais pomidorais, kaparėliais.
kepta lasisa
Kepta lašiša
Kepta lašiša. Ant grotelių orkaitėje kepta lašiša pamarinuota citrinos sultyse su krapais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena