patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašišos iešmukai su mangų salsa

lasisos iesmukai su mangu salsa Mums reikės:
500 g lašišos filė
2 valg. š. Dižono garstyčių
2 valg. š. medaus
2 valg. š. sojų padažo
1 valg. š.sezamo sėklų
Mango salsai:
1 prinokusio mango vaisiaus
1 nedidelio raudonojo svogūno
0,5 čili pipiro
citrinos sulčių pagal skonį
pundelio petražolių
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašišos iešmukai su mangų salsa
Pirmiausia paruošiama mangų salsa. Mango vaisius nulupamas, išimamas kaulas ir supjaustomas nedideliais kubeliais. Svogūnas nulupamas ir smulkiai supjaustomas. Čili pipiras ir petražolės susmulkinami. Viskas sudedama į gilesnį dubenį, pagal skonį įberiama druskos, įspaudžiama citrinos sulčių, gerai išmaišoma ir palieka 40-60 min. pastovėti.

Lašišos filė supjaustoma šašlyko dydžio gabaliukais. Į dubenį sudedamos garstyčios, medus, supilamas sojų padažas, suberiamos sezamo sėklos ir viskas gerai išmaišoma. Sudedami lašišos gabaliukai, gerai išmaišoma ir paliekama 30 min. pasimarinuoti. Lašišos gabaliukai suveriami ant medinių iešmukų. Į kepimo formą įpilama apie 1 cm vandens ir ant formos kraštų išdėliojami lašišos iešmukai (vandens neturi pasiekti). Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Iškepę lašišos iešmukai patiekiami su mangų salsa. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
midijos pomidoru padaze
Midijos pomidorų padaže
Midijos pomidorų padaže su svogūnais, čili pipirais, prieskoniais.
Lašišos iešmeliai
Lašišos iešmeliai - šašlykai
Lašišos iešmeliai, lašišos šašlykai. Greitas ir skanus patiekalas iškylai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!