patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Lašišos šašlykai su paprika

lasisos saslikai su paprika Mums reikės:
1 kg lašišos filė
250 ml balto sauso vyno
2-3 svogūnų
2-3 paprikų
1 citrinos sulčių
50 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. šaukštelio kmynų
žiupsnelio džiovintų šalavijų
1 arb. šaukštelio druskos
¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų
medinių iešmelių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Lašišos šašlykai su paprika
Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Lašišą supjaustome gabaliukais ir sumaišome su svogūnais. Pasiruošiame marinatą: vyną, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską, pipirus, kmynus ir šalavijus sumaišome. Užpilame lašišą ir paliekame šaltoje vietoje 2-3 val. marinuotis.lasisos saslikai su paprika 1
Paprikas nuplauname, nusausiname, išvavome sėklas ir supjaustome didesniais kvadratėliais. Ant iešmelių veriame lašišos gabaliukus, o tarpuose svogūnų žiedus ir papriką. Kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje arba griliuje apie 10 min., pavartant. Lašišos šašlykai su paprika patiekiami su virtais ryžiais ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskinta zuvis su darzovemis.
Troškinta žuvis su daržovėmis
Troškinta žuvis su daržovėmis. Troškinta menkė ar sterkas su daržovėmis.
zuvies keksiukai
Žuvies keksiukai
Baltos žuvies filė keksiukai su džiuvesėliais, krapais ir prieskoniais. Paprastas, greitai paruošiamas ir labai skanus ir lengvas patiekalas.
lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
tilapija grietineles padaze
Tilapija grietinėlės padaže
Tilapija grietinėlės padaže. Apkepta tilapijos filė su grietinėlės, konservuotų pomidorų, svogūno, balto vyno, prieskonių padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!