patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkė su mango

menke su mango Mums reikės:
800 g menkės filė
2 mango
1,5 valg. šaukšto medaus
1,5 valg. šaukšto citrinos sulčiu
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
25 g sviesto
petražolių
druskos
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Menkė su mango
Menkės filė padalijame į keturis gabaliukus, pabarstome druska, pipirais. Mango vaisius nulupame, išimame kauliuką ir supjaustome nedideliais kubeliais. Žuvį apkepame alyvuogių aliejuje po 2-3 min. iš abiejų pusių. Svieste truputį pakepiname mango gabaliukus, dedame medų ir dar šiek tiek pakepiname. Pilame citrinos sultis, pabarstome druska, juodais maltais pipirais. Patiekiant, ant menkės gabaliuko užpilame šaukštą mango ir pabarstome smulkintomis petražolėmis. Menkė su mango paruošta.Gero apetito.

Komentarai

2013-07-29
Maira
labai skanus patiekalasMyliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa pomidoru padaze
Lašiša pomidorų padaže
Lašiša pomidorų padaže. Orkaitėje kepta lašišos filė su kepintų pomidorų ir žalumynų padažu.
kepta lasisa
Kepta lašiša
Kepta lašiša. Ant grotelių orkaitėje kepta lašiša pamarinuota citrinos sultyse su krapais.
juros eserys su darzovemis
Jūros ešerys su daržovėmis
Jūros ešerys su daržovėmis. Orkaitėje kepta jūros ešerio filė su daržovėmis ir vyno padažu. Receptas su nuotraukomis.
uzkeptas karpis
Užkeptas karpis
Užkeptas karpis su svogūnais, fermentiniu sūriu ir bulvėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.