patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkė su mango

menke su mango Mums reikės:
800 g menkės filė
2 mango
1,5 valg. šaukšto medaus
1,5 valg. šaukšto citrinos sulčiu
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
25 g sviesto
petražolių
druskos
pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Menkė su mango
Menkės filė padalijame į keturis gabaliukus, pabarstome druska, pipirais. Mango vaisius nulupame, išimame kauliuką ir supjaustome nedideliais kubeliais. Žuvį apkepame alyvuogių aliejuje po 2-3 min. iš abiejų pusių. Svieste truputį pakepiname mango gabaliukus, dedame medų ir dar šiek tiek pakepiname. Pilame citrinos sultis, pabarstome druska, juodais maltais pipirais. Patiekiant, ant menkės gabaliuko užpilame šaukštą mango ir pabarstome smulkintomis petražolėmis. Menkė su mango paruošta.Gero apetito.

Komentarai

2013-07-29
Maira
labai skanus patiekalasMyliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

midijos pomidoru padaze
Midijos pomidorų padaže
Midijos pomidorų padaže su svogūnais, čili pipirais, prieskoniais.
troskinta zuvis su darzovemis.
Troškinta žuvis su daržovėmis
Troškinta žuvis su daržovėmis. Troškinta menkė ar sterkas su daržovėmis.
menkes apkepas su pomidorais ir suriu
Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje keptas menkės filė apkepas su pomidorais ir tarkuotu fermentiniu sūriu
kepta zuvis su riesutu ir pomidoru uzpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu