patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkė su mango

menke su mango Mums reikės:
800 g menkės filė
2 mango
1,5 valg. šaukšto medaus
1,5 valg. šaukšto citrinos sulčiu
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
25 g sviesto
petražolių
druskos
pipirų

Gaminame. Menkė su mango
Menkės filė padalijame į keturis gabaliukus, pabarstome druska, pipirais. Mango vaisius nulupame, išimame kauliuką ir supjaustome nedideliais kubeliais. Žuvį apkepame alyvuogių aliejuje po 2-3 min. iš abiejų pusių. Svieste truputį pakepiname mango gabaliukus, dedame medų ir dar šiek tiek pakepiname. Pilame citrinos sultis, pabarstome druska, juodais maltais pipirais. Patiekiant, ant menkės gabaliuko užpilame šaukštą mango ir pabarstome smulkintomis petražolėmis. Menkė su mango paruošta.Gero apetito.

Komentarai

2013-07-29
Maira
labai skanus patiekalasMyliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
zuvies suktinukai
Žuvies suktinukai
Baltos žuvies filė suktinukai su petražolėmis ir svogūnų laiškais balto vyno ir vyšninių pomidorų padaže.
menkes apkepas su pomidorais ir suriu
Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje keptas menkės filė apkepas su pomidorais ir tarkuotu fermentiniu sūriu
keptas starkis su riesutu plutele
Keptas starkis su riešutų plutele
Laimo sultyse pamarinuotas keptas starkis su graikiškų riešutų plutele

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena