patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu

menkes apkepas su pomidorais ir suriu Mums reikės:
800 g menkės filė
4 pomidorų
200 g fermentinio sūrio
2 skiltelių česnako
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Pomidorus supjaustome griežinėliais, sūrį stambiai sutarkuojame.menkes apkepas su pomidorais ir suriu 1
Menkės filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, pabarstome druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir paliekame 10 min. pastovėti. Pusę pomidorų griežinėlių išdėliojame kepimo formos dugną.  Ant pomidorų griežinėlių dedame menkės gabaliukus,menkes apkepas su pomidorais ir suriu 2
ant viršaus vėl pomidorų griežinėlius. Menkės apkepas su pomidorais dedamas į įkaitintą orkaitę ir kepamas 220 laipsnių temperatūroje 12-15 min. Menkės apkepą ištraukiame iš orkaitės, užbarstome sūriu.menkes apkepas su pomidorais ir suriu 3
Apkepą vėl kepame kol sūris išsilydo. Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu paruoštas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta zuvis su bulviu plutele
Kepta žuvis su bulvių plutele
Kepta žuvies filė su tarkuotų bulvių plutele.
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
pyragas su zuvimi
Pyragas su žuvimi
Pyragas su žuvimi. Mielinės - sviestinės tešlos pyragas įdarytas žuvimi ir svogūnais.
uzkepta lasisa
Užkepta lašiša
Užkepta lašišos ar upėtakio filė apibarstyta tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu