patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu

menkes apkepas su pomidorais ir suriu Mums reikės:
800 g menkės filė
4 pomidorų
200 g fermentinio sūrio
2 skiltelių česnako
druskos, pipirų

Gaminame. Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Pomidorus supjaustome griežinėliais, sūrį stambiai sutarkuojame.menkes apkepas su pomidorais ir suriu 1
Menkės filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, pabarstome druska, pipirais, susmulkintu česnaku ir paliekame 10 min. pastovėti. Pusę pomidorų griežinėlių išdėliojame kepimo formos dugną.  Ant pomidorų griežinėlių dedame menkės gabaliukus,menkes apkepas su pomidorais ir suriu 2
ant viršaus vėl pomidorų griežinėlius. Menkės apkepas su pomidorais dedamas į įkaitintą orkaitę ir kepamas 220 laipsnių temperatūroje 12-15 min. Menkės apkepą ištraukiame iš orkaitės, užbarstome sūriu.menkes apkepas su pomidorais ir suriu 3
Apkepą vėl kepame kol sūris išsilydo. Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu paruoštas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

dorados idarytos darzovemis
Dorados įdarytos daržovėmis
Dorados įdarytos daržovėmis. Orkaitėje keptos dorados įdarytos kepintais svogūnais, imbieru, paprika.
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
lasisos iesmukai su mangu salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
kepta zuvis su citrina ir kapareliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais. Greitai ir paprastai paruošiamas patiekalas.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.