patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkės kotletai su žalumynais

menkes kotletai su zalumynais Mums reikės:
800 g menkės filė
2 kiaušinių
6 valg. š. džiūvėsėlių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
4 valg. š. supjaustytų svogūnų laiškų
3 valg. š. susmulkintų petražolių
1 valg. š. garstyčių
1 valg. š. citrinos sulčių
kelių lašų Tabasco padažo
druskos, maltų juodųjų pipirų

Gaminame. Menkės kotletai su žalumynais
Menkės filė sudedama į kepimo skardą, aptepama alyvuogių aliejumi ir kepama 200 laipsnių temperatūroje 15 min. Žuvies filė atvėsinama ir sutrinama šakute. Įmušami kiaušiniai, suberiami svogūnų laiškai, pertražolės, džiūvėsėliai, garstyčios, supilamos citrinų sultys, įlašinama Tabasco, padruskinama, papipirinama ir gerai išmaišoma.menkes kotletai su zalumynais 1
Iš paruošto menkės faršo suformuojami nedideli kotletaimenkes kotletai su zalumynais 2
ir kepami keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min., kol gražiai pagelsta. Menkės kotletai su žalumynais patiekiami su virtais ryžiais arba bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-03-25
Giedre
Gaminau Kuciu vakarui...Labai skanu. Tik kad turbut geriau butu zuvi isvirti, nes orkaiteje ji apskrunda, sunku trinti su sakute, nesigauna vienalyte mase. Kitu atveju galima sumalti mesmale, tada puiku. Aciu uz recepta..Šypsena Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta zuvis su riesutu ir pomidoru uzpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
zuvis su avinzirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
juros sukutes vyno
Jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže
Apkeptos jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena