patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Menkės kotletai su žalumynais

menkes kotletai su zalumynais Mums reikės:
800 g menkės filė
2 kiaušinių
6 valg. š. džiūvėsėlių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
4 valg. š. supjaustytų svogūnų laiškų
3 valg. š. susmulkintų petražolių
1 valg. š. garstyčių
1 valg. š. citrinos sulčių
kelių lašų Tabasco padažo
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Menkės kotletai su žalumynais
Menkės filė sudedama į kepimo skardą, aptepama alyvuogių aliejumi ir kepama 200 laipsnių temperatūroje 15 min. Žuvies filė atvėsinama ir sutrinama šakute. Įmušami kiaušiniai, suberiami svogūnų laiškai, pertražolės, džiūvėsėliai, garstyčios, supilamos citrinų sultys, įlašinama Tabasco, padruskinama, papipirinama ir gerai išmaišoma.menkes kotletai su zalumynais 1
Iš paruošto menkės faršo suformuojami nedideli kotletaimenkes kotletai su zalumynais 2
ir kepami keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min., kol gražiai pagelsta. Menkės kotletai su žalumynais patiekiami su virtais ryžiais arba bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

2011-03-25
Giedre
Gaminau Kuciu vakarui...Labai skanu. Tik kad turbut geriau butu zuvi isvirti, nes orkaiteje ji apskrunda, sunku trinti su sakute, nesigauna vienalyte mase. Kitu atveju galima sumalti mesmale, tada puiku. Aciu uz recepta..Šypsena Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta lasisa
Kepta lašiša
Kepta lašiša. Ant grotelių orkaitėje kepta lašiša pamarinuota citrinos sultyse su krapais.
pyragas su zuvimi
Pyragas su žuvimi
Pyragas su žuvimi. Mielinės - sviestinės tešlos pyragas įdarytas žuvimi ir svogūnais.
zuvies suktinukai
Žuvies suktinukai
Baltos žuvies filė suktinukai su petražolėmis ir svogūnų laiškais balto vyno ir vyšninių pomidorų padaže.
kepta zuvis su citrina ir kapareliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais
Kepta žuvis su citrina ir kaparėliais. Greitai ir paprastai paruošiamas patiekalas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!