patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Midijos pomidorų padaže

midijos pomidoru padaze Mums reikės:
500 g išlukštentų midijų
800 ml konservuotų pomidorų savo sultyse
1 svogūno
1 džiovinto čili pipiro
1 valg. š. miltų
1 valg. š. sviesto ar alyvuogių aliejaus
0,5 arb.š. džiovintų čiobrelių
0,5 arb.š raudonėlio
0,5 arb.š paprikos miltelių
1 arb. š. cukraus
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Midijos pomidorų padaže
Šaldytos midijos atšildomos šaltame vandenyje arba padedamos kambario temperatūroje, kad atšiltų. Atšilusios midijos nuplaunamos po tekančiu vandeniu ir nuvarvinamos. midijos pomidoru padaze 1
Konservuoti pomidorai sutrinami blenderiu, suberiami miltai, čiobreliai, raudonėlis, paprikos milteliai ir gerai išmaišoma. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir apkepinamas svieste ar alyvuogių aliejuje. Supilami sutrinti pomidorai ir pakaitinama, kol užverda. Sudedamos midijos, įdedamas čili pipiras ir ant silpnos ugnies patroškinama apie 15 min. Midijos pomidorų padaže papuošiamos petražolių šakele ir patiekiamos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepti upetakiai su sonine
Kepti upėtakiai su šonine
Svogūnais, česnakais, citrinos griežinėliais įdaryti kepti upėtakiai apvynioti šaltai rūkyta šonine.
dorados idarytos darzovemis
Dorados įdarytos daržovėmis
Dorados įdarytos daržovėmis. Orkaitėje keptos dorados įdarytos kepintais svogūnais, imbieru, paprika.
virta lasisa su darzovemis
Virta lašiša su daržovėmis
Virta lašiša su daržovėmis. Lašiša su morkomis, svogūnais, salierų stiebais bei citrinomis.
lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.