patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Midijos pomidorų padaže

midijos pomidoru padaze Mums reikės:
500 g išlukštentų midijų
800 ml konservuotų pomidorų savo sultyse
1 svogūno
1 džiovinto čili pipiro
1 valg. š. miltų
1 valg. š. sviesto ar alyvuogių aliejaus
0,5 arb.š. džiovintų čiobrelių
0,5 arb.š raudonėlio
0,5 arb.š paprikos miltelių
1 arb. š. cukraus
petražolių

Gaminame. Midijos pomidorų padaže
Šaldytos midijos atšildomos šaltame vandenyje arba padedamos kambario temperatūroje, kad atšiltų. Atšilusios midijos nuplaunamos po tekančiu vandeniu ir nuvarvinamos. midijos pomidoru padaze 1
Konservuoti pomidorai sutrinami blenderiu, suberiami miltai, čiobreliai, raudonėlis, paprikos milteliai ir gerai išmaišoma. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir apkepinamas svieste ar alyvuogių aliejuje. Supilami sutrinti pomidorai ir pakaitinama, kol užverda. Sudedamos midijos, įdedamas čili pipiras ir ant silpnos ugnies patroškinama apie 15 min. Midijos pomidorų padaže papuošiamos petražolių šakele ir patiekiamos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepta lasisa
Užkepta lašiša
Užkepta lašišos ar upėtakio filė apibarstyta tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.
zuvies suktinukai
Žuvies suktinukai
Baltos žuvies filė suktinukai su petražolėmis ir svogūnų laiškais balto vyno ir vyšninių pomidorų padaže.
keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
lasisos iesmukai su mangu salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.