patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su brokoliais ir žuvimi

pyragas su brokoliais ir zuvimi Mums reikės:
Pyrago tešlai:
200 g sviesto arba margarino
480 g miltų
6 valg. š. šalto vandens
1 arb. š. druskos
Pyrago įdarui:
200 g šviežių arba šaldytų brokolių
500 g baltos žuvies filė
200 g varškės
50 g kieto ferment. sūrio
1 kiaušinio
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su brokoliais ir žuvimi.
Persijoti miltai sumaišomi su druska ir suberiami į dubenį. Sviestas supjaustomas kubeliais, sumaišomas su miltais ir viskas trinama tarp pirštų, kol gaunasi trupiniai. Tada supilamas vanduo ir užminkoma tešla.
Tešla lengvai iškočiojama ir įklojama į sviestu išteptą kepimo formą, padarant kraštelius. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 10-15 min. 180-200 laipsnių temperatūroje.
Paruošiamas pyrago įdaras: žuvies filė supjaustoma maždaug 2x2 cm kubeliais ir apkepinama keptuvėje su trupučiu aliejaus. Pabarstoma druska, pipirais. Brokoliai stambiai supjaustomi (jei naudojami šaldyti – atšildomi) ir sumaišomi su varške. Įmušamas kiaušinis, įberiama druskos, pipirų ir išmaišoma. Į brokolių – varškės masę sudedama pravėsusi apkepinta žuvis ir viskas išmaišoma. Paruoštas pyrago įdaras sudedamas ant pyrago pagrindo ir kepamas 180-200 laipsnių temperatūroje apie 25 -30 min. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos pyrago su brokoliais ir žuvimi viršus pabarstomas tarkuotu sūriu. Pyragas su brokoliais ir žuvimi patiekiamas su šviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tilapija grietineles padaze
Tilapija grietinėlės padaže
Tilapija grietinėlės padaže. Apkepta tilapijos filė su grietinėlės, konservuotų pomidorų, svogūno, balto vyno, prieskonių padažu.
lasisos iesmukai su mangu salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
zuvies tefteliai
Žuvies tefteliai
Žuvies tefteliai. Starkio ar lydekos smulkintos filė ir žalumynų tefteliai, virti buljone.
virta lasisa su darzovemis
Virta lašiša su daržovėmis
Virta lašiša su daržovėmis. Lašiša su morkomis, svogūnais, salierų stiebais bei citrinomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.