patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pyragas su žuvimi

pyragas su zuvimi Mums reikės:
600 g miltų
250 g sviesto
10 g sausų mielių
20 g cukraus
600 g žuvies filė (tilapijos, menkės)
2 didelių svogūnų
1 kiaušinio
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Pyragas su žuvimi
Sviestas išlydomas, pravėsinamas ir sumaišomas su 200 ml šilto vandens. Miltai sumaišomi su mielėmis, druska (1 arb. š.), cukrumi ir suberiami į sviesto mišinį. Užminkoma tešla. Pridengiama ir paliekama šiltai 1-1,5 val., kad pakiltų. Tešlai pakilus, dar kartą išminkoma ir vėl paliekama pakilti.
Žuvies filė supjaustoma didesniais gabaliukais, svogūnai nulupami ir supjaustomi pusžiedžiais. Pakilusi tešla padalijama į dvi dalis. Viena tešlos dalis iškočiojama ir dedama į kepimo skardą. Ant tešlos išdėliojami žuvies gabaliukai, pabarstoma druska, pipirais, toliau išdėliojami svogūnų pusžiedžiai.pyragas su zuvimi 1
Uždengiama kitu iškočiotu tešlos lakštu, užspaudžiami kraštai. Pyrago viršus aptepamas kiaušinio plakiniu.pyragas su zuvimi 2
Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 190 laipsnių temperatūroje apie 30 - 35 min. Pyragas su žuvimi patiekiamas su daržovių salotomis. Pyragas su žuvimi skaniausias karštas, tačiau skanus ir šaltas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

midijos pomidoru padaze
Midijos pomidorų padaže
Midijos pomidorų padaže su svogūnais, čili pipirais, prieskoniais.
menke su grybais
Menkė su grybais
Menkė su grybais. Kepta menkės filė su pievagrybiais.
zuvis su avinzirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
Lašišos iešmeliai
Lašišos iešmeliai - šašlykai
Lašišos iešmeliai, lašišos šašlykai. Greitas ir skanus patiekalas iškylai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.