patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies patiekalai

Žuvis, žuvies patiekalai ir jų receptai su nuotraukomis.

Menkės kotletai su žalumynais (1)

menkes kotletai su zalumynais
Mums reikės:
800 g menkės filė
2 kiaušinių
6 valg. š. džiūvėsėlių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
4 valg. š. supjaustytų svogūnų laiškų
3 valg. š. susmulkintų petražolių
1 valg. š. garstyčių
1 valg. š. citrinos sulčių
kelių lašų Tabasco padažo
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Užkepta žuvis su pomidorais ir citrina

uzkepta zuvis su pomidorais ir citrina
Mums reikės:
800 g žuvies filė
4 pomidorų
2 svogūnų
1 citrinos
5 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
2 lauro lapų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
žiupsnelio džiovintų bazilikų
pundelio petražolių
Receptas, gaminimas

Kepta lašiša

kepta lasisa
Mums reikės:
900 g lašišos filė
0,5 citrinos sulčių
pundelio krapų
druskos
šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Šventiški žuvies kukuliai (1)

sventiski zuvies kukuliai
Mums reikės:
350 g lašišos ar upėtakio filė
350 g baltos žuvies filė (menkės, lydekos)
2 kiaušinių
2 svogūnų
2 valg. š. sviesto
150 g batono
150 ml pieno
125 g džiūvėsėlių
druskos, pipirų
kelių šakelių krapų, petražolių
Receptas, gaminimas

Žuvis su kaparėliais (1)

zuvis su kapareliais
Mums reikės:
500 g žuvies filė (menkės, starkio)
1 didelio svogūno
2 valg. š.aukštų kaparėlių
2 valg. š. pamidorų padažo
1 valg. š. majonezo
50 g kieto fermentinio sūrio
1 arb. š. citrinos sulčių
 šlakelio aliejaus, druskos
žiupsnelio peletrūnų, raudonėlių, žalumynų
Receptas, gaminimas

Keptos dorados su imbieru ir mėtomis

keptos dorados su imbieru ir metomis
Mums reikės:
2-3 doradų
250 g vyšninių pomidorų
30 ml alyvuogių aliejaus
30 g kaparėlių
40 g šviežių mėtų
0,5 citrinos
šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm)
druskos
Receptas, gaminimas

Jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže (1)

juros sukutes vyno
Mums reikės:
10 -15 jūros šukučių
1 skiltelės česnako
1 arb. š. citrinos arba laimo sulčių
100 ml grietinėlės
100 ml balto sauso vyno
1 arb. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
4 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
pundelio petražolių
Receptas, gaminimas

Jūros ešerys su daržovėmis

juros eserys su darzovemis
Mums reikės:
700 g jūros ešerio filė
100 g fermentinio sūrio
100 g šaldytų žirnelių
1 nedidelės cukinijos
1 morkos, 1 poro
70 ml sauso balto vyno
70 ml žuvies sultinio
1 valg. š. citrinos sulčių
1 valg. š. sviesto
1 kiaušinio trynio
2 valg. š. grietinės
druskos, maltų baltųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Lašišos šašlykai su paprika

lasisos saslikai su paprika
Mums reikės:
1 kg lašišos filė
250 ml balto sauso vyno
2-3 svogūnų
2-3 paprikų
1 citrinos sulčių
50 ml alyvuogių aliejaus
0,5 arb. šaukštelio kmynų
žiupsnelio džiovintų šalavijų
1 arb. šaukštelio druskos
¼ arb. šaukštelio maltų juodųjų pipirų
medinių iešmelių
Receptas, gaminimas

Tilapijų suktinukai su grybais (2)

tilapiju suktinukai su grybais
Mums reikės:
800 g tilapijjos filė
200 g pievagrybių
1 svogūno
1 kietai virto kiaušinio
50 g sviesto
3 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio
4 valg. š. maltų džiūvėsėlių
3 valg. š. miltų
2 kiaušinių
3 valg. š. grietinėlės
1 valg. š. citrinos sulčių
3 valg. š. balto sauso vyno
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų, krapų, petražolių
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zuvies keksiukai
Žuvies keksiukai
Baltos žuvies filė keksiukai su džiuvesėliais, krapais ir prieskoniais. Paprastas, greitai paruošiamas ir labai skanus ir lengvas patiekalas.
zuvis su kapareliais
Žuvis su kaparėliais
Žuvis su kaparėliais. Menkės filė su svogūnais, kaparėliais, fermentiniu sūriu, žalumynais.
lasisa grietineles padaze
Lašiša grietinėlės padaže
Orkaitėje kepta lašiša grietinėlės, lydyto sūrelio, baziliko, priekonių padaže.
juros sukutes vyno
Jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže
Apkeptos jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena