patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies patiekalai

Žuvis, žuvies patiekalai ir jų receptai su nuotraukomis.

Dorados įdarytos daržovėmis

dorados idarytos darzovemis
Mums reikės:
3 doradų
200 g pomidorų
1 geltonos paprikos
1 svogūno
40 ml alyvuogių aliejaus
šviežio imbiero gabaliuko (apie 5 cm)
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Tilapija grietinėlės padaže

tilapija grietineles padaze
Mums reikės:
4 tilapijos filė
1 svogūno
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 ml grietinėlės
50 ml balto vyno
1 arb. šaukštelio žaliųjų pipirų
1 arb. šaukštelio kaparėlių
2 arb. šaukštelių citrinos sulčių
2 valg. šaukštų miltų
alyvuogių aliejaus
druskos, maltų pipirų
Receptas, gaminimas

Lašiša grietinėlės padaže

lasisa grietineles padaze
Mums reikės:
600 g lašišos filė
250 ml grietinėlės
200 g lydyto sūrelio
2 valg. šaukštų džiūvėsėlių
2 arb. šaukštelių alyvuogių aliejaus
1 arb. šaukštelio džiovintų bazilikų
druskos, baltų pipirų
Receptas, gaminimas

Žuvies suktinukai

zuvies suktinukai
Mums reikės:
800 g baltos žuvies filė
300 g vyšninių pomidorų
200 ml balto sauso vyno
6 valg. šaukštų majonezo
1 citrinos
6-8 alyvuogių (be kauliukų)
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
pundelio petražolių
pundelio svogūnų laiškų
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Užkepta lašiša (1)

uzkepta lasisa
Mums reikės:
800 g lašišos arba upėtakio filė
50 g kieto fermentinio sūrio
1 valg. šaukšto sviesto
saujos migdolų
pundelio petražolių
drusko, pipirų
Receptas, gaminimas

Lašiša pomidorų padaže

lasisa pomidoru padaze
Mums reikės:
700 g lašišos filė
4 pomidorų
1 citrinos
6 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
1 valg. šaukšto susmulkintų šviežių bazilikų
1 valg. šaukšto susmulkintų petražolių
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Žuvies tefteliai

zuvies tefteliai
Mums reikės:
600 g žuvies filė (starkio, lydekos)
2 valg. šaukštų kvietinių miltų
2 valg. šaukšto grietinėlės
2 kiaušinių, 1 svogūno
2 marinuotų agurkėlių
2 griežinėlių citrinos
lauro lapų, krapų, petražolių, druskos
baltų maltų pipirų
juodųjų pipirų grūdeliais
Receptas, gaminimas

Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu

menkes apkepas su pomidorais ir suriu
Mums reikės:
800 g menkės filė
4 pomidorų
200 g fermentinio sūrio
2 skiltelių česnako
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Užkeptas karpis

uzkeptas karpis
Mums reikės:
1-1,2 kg karpio
1 kg bulvių
2 svogūnų
100 g miltų
80 g sviesto
100 g fermentinio sūrio
2 valg. šaukštų aliejaus
50 ml žuvies sultinio
2 skiltelių česnako
2 lauro lapų
druskos, krapų
Receptas, gaminimas

Menkė su grybais

menke su grybais
Mums reikės:
500 g menkės filė
200 g pievagrybių
2 kiaušinių
2 valg. šaukštų kukurūzų krakmolo
3-4 valg. šaukštų aliejaus
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

risotto su lasisa
Risotto su lašiša
Risotto su lašiša. Apvaliagrūdžių ryžių, lašišos filė, daržovių sultinio bei prieskonių risotto.
keptas starkis su riesutu plutele
Keptas starkis su riešutų plutele
Laimo sultyse pamarinuotas keptas starkis su graikiškų riešutų plutele
kepta menke su mangu salsa
Kepta menkė su mangų salsa
Kepta šviežia menkė su gaivia mangų salsa
dorados idarytos darzovemis
Dorados įdarytos daržovėmis
Dorados įdarytos daržovėmis. Orkaitėje keptos dorados įdarytos kepintais svogūnais, imbieru, paprika.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena