patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapija grietinėlės padaže

tilapija grietineles padaze Mums reikės:
4 tilapijos filė
1 svogūno
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 ml grietinėlės
50 ml balto vyno
1 arb. šaukštelio žaliųjų pipirų
1 arb. šaukštelio kaparėlių
2 arb. šaukštelių citrinos sulčių
2 valg. šaukštų miltų
alyvuogių aliejaus
druskos, maltų pipirų

Gaminame. Tilapija grietinėlės padaže
Tilapijos filė nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, juodais pipirais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame 10 min. pastovėti. Tilapijos filė apvoliojame miltuose. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus ir tilapijos filė apkepame iš abiejų pusių. Iškepusią žuvies filė sudedame į dubenį. Alyvuogių aliejuje, kur kepė tilapija, pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną apie 5 min., toliau suberiame žaliuosius pipirus, kaparėlius, supilame vyną ir kelias minutes pakaitiname. Suberiame kubeliais supjaustytus pomidorus, supilame grietinėlę ir 5-7 min. pakaitiname, kol padažas pradeda tirštėti. Į padažą sudedame tilapijos filė ir dar 2 min. pakaitiname. Tilapija grietinėlės padaže patiekiama su bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

juros eserys su darzovemis
Jūros ešerys su daržovėmis
Jūros ešerys su daržovėmis. Orkaitėje kepta jūros ešerio filė su daržovėmis ir vyno padažu. Receptas su nuotraukomis.
kepta menke su mangu salsa
Kepta menkė su mangų salsa
Kepta šviežia menkė su gaivia mangų salsa
lasisa grietineles padaze
Lašiša grietinėlės padaže
Orkaitėje kepta lašiša grietinėlės, lydyto sūrelio, baziliko, priekonių padaže.
zuvies tefteliai
Žuvies tefteliai
Žuvies tefteliai. Starkio ar lydekos smulkintos filė ir žalumynų tefteliai, virti buljone.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena