patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapija grietinėlės padaže

tilapija grietineles padaze Mums reikės:
4 tilapijos filė
1 svogūno
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 ml grietinėlės
50 ml balto vyno
1 arb. šaukštelio žaliųjų pipirų
1 arb. šaukštelio kaparėlių
2 arb. šaukštelių citrinos sulčių
2 valg. šaukštų miltų
alyvuogių aliejaus
druskos, maltų pipirų

Gaminame. Tilapija grietinėlės padaže
Tilapijos filė nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, juodais pipirais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame 10 min. pastovėti. Tilapijos filė apvoliojame miltuose. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus ir tilapijos filė apkepame iš abiejų pusių. Iškepusią žuvies filė sudedame į dubenį. Alyvuogių aliejuje, kur kepė tilapija, pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną apie 5 min., toliau suberiame žaliuosius pipirus, kaparėlius, supilame vyną ir kelias minutes pakaitiname. Suberiame kubeliais supjaustytus pomidorus, supilame grietinėlę ir 5-7 min. pakaitiname, kol padažas pradeda tirštėti. Į padažą sudedame tilapijos filė ir dar 2 min. pakaitiname. Tilapija grietinėlės padaže patiekiama su bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su brokoliais ir zuvimi
Pyragas su brokoliais ir žuvimi
Pyragas su brokoliais, žuvimi, varške, pabarstytas fermentiniu sūriu, pagardintas prieskoniais.
zuvies blyneliai
Žuvies blyneliai
Labai skanūs, greitai ir lengvai paruošiami žuvies blyneliai. Ypač populiarus patiekalas.
lasisa agurku padaze
Lašiša agurkų padaže
Lašiša agurkų padaže. Lašišos ar upėtakio filė kepta orkaitėje ir patiekta su agurkų padažu.
lasisos iesmukai su mangu salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa
Lašišos iešmukai su mangų salsa

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.