patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapija grietinėlės padaže

tilapija grietineles padaze Mums reikės:
4 tilapijos filė
1 svogūno
200 g konservuotų pomidorų savo sultyse
100 ml grietinėlės
50 ml balto vyno
1 arb. šaukštelio žaliųjų pipirų
1 arb. šaukštelio kaparėlių
2 arb. šaukštelių citrinos sulčių
2 valg. šaukštų miltų
alyvuogių aliejaus
druskos, maltų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tilapija grietinėlės padaže
Tilapijos filė nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, juodais pipirais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame 10 min. pastovėti. Tilapijos filė apvoliojame miltuose. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus ir tilapijos filė apkepame iš abiejų pusių. Iškepusią žuvies filė sudedame į dubenį. Alyvuogių aliejuje, kur kepė tilapija, pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną apie 5 min., toliau suberiame žaliuosius pipirus, kaparėlius, supilame vyną ir kelias minutes pakaitiname. Suberiame kubeliais supjaustytus pomidorus, supilame grietinėlę ir 5-7 min. pakaitiname, kol padažas pradeda tirštėti. Į padažą sudedame tilapijos filė ir dar 2 min. pakaitiname. Tilapija grietinėlės padaže patiekiama su bulvių koše. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta zuvis su bulviu plutele
Kepta žuvis su bulvių plutele
Kepta žuvies filė su tarkuotų bulvių plutele.
menke su mango
Menkė su mango
Menkė su mango. Kepti menkės filė kepsniukai su apkepinto mango ir medaus garnyru.
keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
zuvies ir bulviu kotletai
Žuvies ir bulvių kotletai
Žuvies ir bulvių kotletai. Greitai ir paprastai paruošiami skanūs kotletai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!