patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapijų suktinukai su grybais

tilapiju suktinukai su grybais Mums reikės:
800 g tilapijjos filė
200 g pievagrybių
1 svogūno
1 kietai virto kiaušinio
50 g sviesto
3 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio
4 valg. š. maltų džiūvėsėlių
3 valg. š. miltų
2 kiaušinių
3 valg. š. grietinėlės
1 valg. š. citrinos sulčių
3 valg. š. balto sauso vyno
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų, krapų, petražolių

Gaminame. Tilapijų suktinukai su grybais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Pievagrybius ir svogūnus apkepiname svieste ir atvėsiname.tilapiju suktinukai su grybais 1 Kietai virtą kiaušinį supjaustome kubeliais, žalumynus susmulkiname, sumaišome su pievagrybiais, svogūnais, pabarstome druska, pipirais ir gerai išmaišome. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir pabarstome druska. Ant kiekvienos žuvies filė dedame po truputį paruošto įdaro, suvyniojame suktinukus ir sutvirtiname mediniais smeigtukais.tilapiju suktinukai su grybais 2 Kiekvieną Tilapijos filė suktinuką pirmiausia apvoliojame miltuose, po to kiaušinių-grietinėlės plakinyje ir pabaigoje – džiūvėsėlių-parmezano sūrio mišinyje. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame Tilapijų suktinukus ir apkepiname iš visų pusių. Tada sudedame žuvies suktinukus į kepimo indą, apšlakstome vynu, citrinos sultimis ir 7-8 min. kepame orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. Tilapijų suktinukai su grybais patiekiami su virtomis bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-03-31
Patiekalu receptai
Gal tikrai galetumete pasidalinti patirtimi kur nusipirkti geros zuvies? Parduotuvese zuvis arba mirkyta chemijoj, kad negestu, arba susaldyta i vandens gabala.
2010-03-31
Laima
Turetu buti skanu, jauciu reiks pabandyti...tik ar tilapijos pavyks rasti? Musu prekybos centruose normalios zuvies neimanoma rasti, visai nusivaziavo.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.
uzkepta lasisa
Užkepta lašiša
Užkepta lašišos ar upėtakio filė apibarstyta tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.
pyragas su zuvimi
Pyragas su žuvimi
Pyragas su žuvimi. Mielinės - sviestinės tešlos pyragas įdarytas žuvimi ir svogūnais.
lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.