patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapijų suktinukai su grybais

tilapiju suktinukai su grybais Mums reikės:
800 g tilapijjos filė
200 g pievagrybių
1 svogūno
1 kietai virto kiaušinio
50 g sviesto
3 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio
4 valg. š. maltų džiūvėsėlių
3 valg. š. miltų
2 kiaušinių
3 valg. š. grietinėlės
1 valg. š. citrinos sulčių
3 valg. š. balto sauso vyno
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų, krapų, petražolių

Gaminame. Tilapijų suktinukai su grybais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Pievagrybius ir svogūnus apkepiname svieste ir atvėsiname.tilapiju suktinukai su grybais 1 Kietai virtą kiaušinį supjaustome kubeliais, žalumynus susmulkiname, sumaišome su pievagrybiais, svogūnais, pabarstome druska, pipirais ir gerai išmaišome. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir pabarstome druska. Ant kiekvienos žuvies filė dedame po truputį paruošto įdaro, suvyniojame suktinukus ir sutvirtiname mediniais smeigtukais.tilapiju suktinukai su grybais 2 Kiekvieną Tilapijos filė suktinuką pirmiausia apvoliojame miltuose, po to kiaušinių-grietinėlės plakinyje ir pabaigoje – džiūvėsėlių-parmezano sūrio mišinyje. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame Tilapijų suktinukus ir apkepiname iš visų pusių. Tada sudedame žuvies suktinukus į kepimo indą, apšlakstome vynu, citrinos sultimis ir 7-8 min. kepame orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. Tilapijų suktinukai su grybais patiekiami su virtomis bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-03-31
Patiekalu receptai
Gal tikrai galetumete pasidalinti patirtimi kur nusipirkti geros zuvies? Parduotuvese zuvis arba mirkyta chemijoj, kad negestu, arba susaldyta i vandens gabala.
2010-03-31
Laima
Turetu buti skanu, jauciu reiks pabandyti...tik ar tilapijos pavyks rasti? Musu prekybos centruose normalios zuvies neimanoma rasti, visai nusivaziavo.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa sluoksniuotoje tesloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje. Sluoksniuotoje mielinėje tešloje, įdaryta lašiša. Lašišos ar upėtakio filė.
menkes apkepas su pomidorais ir suriu
Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje keptas menkės filė apkepas su pomidorais ir tarkuotu fermentiniu sūriu
zuvies tefteliai
Žuvies tefteliai
Žuvies tefteliai. Starkio ar lydekos smulkintos filė ir žalumynų tefteliai, virti buljone.
juros sukutes vyno
Jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže
Apkeptos jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena