patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapijų suktinukai su grybais

tilapiju suktinukai su grybais Mums reikės:
800 g tilapijjos filė
200 g pievagrybių
1 svogūno
1 kietai virto kiaušinio
50 g sviesto
3 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio
4 valg. š. maltų džiūvėsėlių
3 valg. š. miltų
2 kiaušinių
3 valg. š. grietinėlės
1 valg. š. citrinos sulčių
3 valg. š. balto sauso vyno
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų, krapų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tilapijų suktinukai su grybais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Pievagrybius ir svogūnus apkepiname svieste ir atvėsiname.tilapiju suktinukai su grybais 1 Kietai virtą kiaušinį supjaustome kubeliais, žalumynus susmulkiname, sumaišome su pievagrybiais, svogūnais, pabarstome druska, pipirais ir gerai išmaišome. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir pabarstome druska. Ant kiekvienos žuvies filė dedame po truputį paruošto įdaro, suvyniojame suktinukus ir sutvirtiname mediniais smeigtukais.tilapiju suktinukai su grybais 2 Kiekvieną Tilapijos filė suktinuką pirmiausia apvoliojame miltuose, po to kiaušinių-grietinėlės plakinyje ir pabaigoje – džiūvėsėlių-parmezano sūrio mišinyje. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame Tilapijų suktinukus ir apkepiname iš visų pusių. Tada sudedame žuvies suktinukus į kepimo indą, apšlakstome vynu, citrinos sultimis ir 7-8 min. kepame orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. Tilapijų suktinukai su grybais patiekiami su virtomis bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-03-31
Patiekalu receptai
Gal tikrai galetumete pasidalinti patirtimi kur nusipirkti geros zuvies? Parduotuvese zuvis arba mirkyta chemijoj, kad negestu, arba susaldyta i vandens gabala.
2010-03-31
Laima
Turetu buti skanu, jauciu reiks pabandyti...tik ar tilapijos pavyks rasti? Musu prekybos centruose normalios zuvies neimanoma rasti, visai nusivaziavo.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepta lasisa
Užkepta lašiša
Užkepta lašišos ar upėtakio filė apibarstyta tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.
lasisos saslikai su paprika
Lašišos šašlykai su paprika
Marinuotos lašišos šašlykai ant iešmukų su paprika ir svogūnų žiedais.
zuvies blyneliai
Žuvies blyneliai
Labai skanūs, greitai ir lengvai paruošiami žuvies blyneliai. Ypač populiarus patiekalas.
lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.