patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tilapijų suktinukai su grybais

tilapiju suktinukai su grybais Mums reikės:
800 g tilapijjos filė
200 g pievagrybių
1 svogūno
1 kietai virto kiaušinio
50 g sviesto
3 valg. š. tarkuoto Parmezano sūrio
4 valg. š. maltų džiūvėsėlių
3 valg. š. miltų
2 kiaušinių
3 valg. š. grietinėlės
1 valg. š. citrinos sulčių
3 valg. š. balto sauso vyno
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų, krapų, petražolių

Gaminame. Tilapijų suktinukai su grybais
Pievagrybius švariai nuplauname, nusausiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Pievagrybius ir svogūnus apkepiname svieste ir atvėsiname.tilapiju suktinukai su grybais 1 Kietai virtą kiaušinį supjaustome kubeliais, žalumynus susmulkiname, sumaišome su pievagrybiais, svogūnais, pabarstome druska, pipirais ir gerai išmaišome. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir pabarstome druska. Ant kiekvienos žuvies filė dedame po truputį paruošto įdaro, suvyniojame suktinukus ir sutvirtiname mediniais smeigtukais.tilapiju suktinukai su grybais 2 Kiekvieną Tilapijos filė suktinuką pirmiausia apvoliojame miltuose, po to kiaušinių-grietinėlės plakinyje ir pabaigoje – džiūvėsėlių-parmezano sūrio mišinyje. Į keptuvę įpilame alyvuogių aliejaus, įkaitiname, sudedame Tilapijų suktinukus ir apkepiname iš visų pusių. Tada sudedame žuvies suktinukus į kepimo indą, apšlakstome vynu, citrinos sultimis ir 7-8 min. kepame orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. Tilapijų suktinukai su grybais patiekiami su virtomis bulvėmis ir daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-03-31
Patiekalu receptai
Gal tikrai galetumete pasidalinti patirtimi kur nusipirkti geros zuvies? Parduotuvese zuvis arba mirkyta chemijoj, kad negestu, arba susaldyta i vandens gabala.
2010-03-31
Laima
Turetu buti skanu, jauciu reiks pabandyti...tik ar tilapijos pavyks rasti? Musu prekybos centruose normalios zuvies neimanoma rasti, visai nusivaziavo.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kepta zuvis su bulviu plutele
Kepta žuvis su bulvių plutele
Kepta žuvies filė su tarkuotų bulvių plutele.
keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
zuvis su kapareliais
Žuvis su kaparėliais
Žuvis su kaparėliais. Menkės filė su svogūnais, kaparėliais, fermentiniu sūriu, žalumynais.
kepta menke su mangu salsa
Kepta menkė su mangų salsa
Kepta šviežia menkė su gaivia mangų salsa

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena