patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinta žuvis su daržovėmis

troskinta zuvis su darzovemis. Mums reikės:
800 g žuvies filė (menkės, starkio)
4 pomidorų
1 morkos
1 svogūno
2 skiltelių česnako
aliejaus
druskos
žalumynų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinta žuvis su daržovėmis
Svogūną supjaustome kubeliais, apkepiname aliejuje. Morką sutarkuojame stambia trintuve, dedame prie svogūnų ir pakepiname. Pomidorus perliejame karštu vandeniu, nulupame odelę, supjaustome gabaliukais, česnako skilteles susmulkiname, sudedame į keptuvę prie morkų su svogūnais, įberiame druskos ir patroškiname 3 min. Žuvį supjaustome, (norimo dydžio gabalais) dedame į troškintuvą, ant viršaus sudedame troškintas daržoves, uždengiame ir patroškiname 10-15 min. Patiekiant pabarstome smulkintais žalumynais. Troškinta žuvis su daržovėmis paruošta. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Lašišos iešmeliai
Lašišos iešmeliai - šašlykai
Lašišos iešmeliai, lašišos šašlykai. Greitas ir skanus patiekalas iškylai.
sventiski zuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai
Šventiški žuvies kukuliai. Raudonos žuvies faršo kukuliai įdaryti baltos žuvies faršu.
lasisa grietineles padaze
Lašiša grietinėlės padaže
Orkaitėje kepta lašiša grietinėlės, lydyto sūrelio, baziliko, priekonių padaže.
keptos dorados su imbieru ir metomis
Keptos dorados su imbieru ir mėtomis
Keptos dorados su imbieru, mėtomis, vyšniniais pomidorais, kaparėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu