patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies blyneliai

zuvies blyneliai Mums reikės:
700 g žuvies filė
3-4 kiaušinių
1 svogūno
1 morkos
2 valg. šaukštų majonezo
3-4 valg. šaukštų krakmolo
žalumynų (petražolių, krapų)
aliejaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žuvies blyneliai
Žuvies filė supjaustome 1 cm gabaliukais, sumaišome su majonezu, dedame į šaldytuvą ir paliekame marinuotis nors kelioms valandoms (geriausia palikti per naktį).zuvies blyneliai 1
Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame burokine tarka.zuvies blyneliai 2
Susmulkiname žalumynus ir viską sumaišome su žuvies gabaliukais. Į masę sudedame krakmolą, kiaušinius, viską gerai išmaišome.zuvies blyneliai 3 zuvies blyneliai 31
Kepame kaip  blynelius aliejuje.zuvies blyneliai 5
Žuvies blyneliai paruošti. Skanaus.

Komentarai

2010-01-12
Viki
Vakar gaminau iš menkės filė. Šeima labaaai išgyrė. :-))

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zuvis su avinzirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
Žuvis su avinžirniais ir konservuotais pomidorais
virta lasisa su darzovemis
Virta lašiša su daržovėmis
Virta lašiša su daržovėmis. Lašiša su morkomis, svogūnais, salierų stiebais bei citrinomis.
uzkepta lasisa
Užkepta lašiša
Užkepta lašišos ar upėtakio filė apibarstyta tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir migdolų drožlėmis.
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu