patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies blyneliai

zuvies blyneliai Mums reikės:
700 g žuvies filė
3-4 kiaušinių
1 svogūno
1 morkos
2 valg. šaukštų majonezo
3-4 valg. šaukštų krakmolo
žalumynų (petražolių, krapų)
aliejaus kepimui

Gaminame. Žuvies blyneliai
Žuvies filė supjaustome 1 cm gabaliukais, sumaišome su majonezu, dedame į šaldytuvą ir paliekame marinuotis nors kelioms valandoms (geriausia palikti per naktį).zuvies blyneliai 1
Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame burokine tarka.zuvies blyneliai 2
Susmulkiname žalumynus ir viską sumaišome su žuvies gabaliukais. Į masę sudedame krakmolą, kiaušinius, viską gerai išmaišome.zuvies blyneliai 3 zuvies blyneliai 31
Kepame kaip  blynelius aliejuje.zuvies blyneliai 5
Žuvies blyneliai paruošti. Skanaus.

Komentarai

2010-01-12
Viki
Vakar gaminau iš menkės filė. Šeima labaaai išgyrė. :-))

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

dorados idarytos darzovemis
Dorados įdarytos daržovėmis
Dorados įdarytos daržovėmis. Orkaitėje keptos dorados įdarytos kepintais svogūnais, imbieru, paprika.
kepta zuvis su riesutu ir pomidoru uzpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
Kepta žuvis su riešutų ir pomidorų užpilu
midijos pomidoru padaze
Midijos pomidorų padaže
Midijos pomidorų padaže su svogūnais, čili pipirais, prieskoniais.
tilapiju suktinukai su grybais
Tilapijų suktinukai su grybais
Tilapijų suktinukai su grybais . Žuvies suktinukai su pievagrybiais, svogūnu, kiaušiniais, Parmezanu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena