patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies keksiukai

zuvies keksiukai Mums reikės:
300 g baltos žuvies filė
1 kiaušinio
20 g maltų džiūvėsėlių
druskos, maltų juodųjų pipirų
žiupsnelio paprikos miltelių
krapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žuvies keksiukai
Žuvies filė sumalama mėsmale arba sutrinama blenderiu. Įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, džiūvėsėliai, susmulkinti krapai ir gerai išmaišoma. Keksiukų formos ištepamos sviestu, į jas išdėliojamas paruoštas žuvies faršas. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Žuvies keksiukai patiekiami mėgstamu garnyru. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menkes apkepas su pomidorais ir suriu
Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje keptas menkės filė apkepas su pomidorais ir tarkuotu fermentiniu sūriu
zuvies suktinukai
Žuvies suktinukai
Baltos žuvies filė suktinukai su petražolėmis ir svogūnų laiškais balto vyno ir vyšninių pomidorų padaže.
risotto su lasisa
Risotto su lašiša
Risotto su lašiša. Apvaliagrūdžių ryžių, lašišos filė, daržovių sultinio bei prieskonių risotto.
kepta menke su padazu
Kepta menkė su padažu
Kepta, citrinos sultyse pamarinuota menkės filė su morkų, svogūnų ir grietinėlės padažu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.