patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies suktinukai

zuvies suktinukai Mums reikės:
800 g baltos žuvies filė
300 g vyšninių pomidorų
200 ml balto sauso vyno
6 valg. šaukštų majonezo
1 citrinos
6-8 alyvuogių (be kauliukų)
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
pundelio petražolių
pundelio svogūnų laiškų
druskos, pipirų

Gaminame. Žuvies suktinukai
Žuvies filė supjaustome tokio dydžio gabaliukais, kad galėtume susukti suktinukus. Žuvies gabaliukus labai švelniai pamušame, pabarstome druska, pipirais. Majonezą sumaišome su 1 šaukštu susmulkintų pertažolių, 1 šaukštu svogūnų laiškų ir nutarkuota citrinos žievele. Šiuo mišiniu aptepame žuvies gabaliukus. Susukame žuvies suktinukus ir paliekame pusvalandžiui ar valandai pasimarinuoti. Baltą vyną ir išspaustas citrinos sultis kelias minutes pakaitiname. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau, pabarstome druska, pipirais ir sumaišome su alyvuogių aliejumi. Kepimo formą patepame aliejumi, sudedame žuvies suktinukus, užpilame pakaitintu vynu su citrinos sultimis, ant viršaus supilame pomidorus ir dedame į įkaitintą orkaitę. Žuvies suktinukai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Vėliau žuvies suktinukus apverčiame, užberiame žiedais supjaustytas alyvuoges ir dar pakepame 3 minučių. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

virta lasisa su darzovemis
Virta lašiša su daržovėmis
Virta lašiša su daržovėmis. Lašiša su morkomis, svogūnais, salierų stiebais bei citrinomis.
kepti upetakiai su sonine
Kepti upėtakiai su šonine
Svogūnais, česnakais, citrinos griežinėliais įdaryti kepti upėtakiai apvynioti šaltai rūkyta šonine.
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
menke su grybais
Menkė su grybais
Menkė su grybais. Kepta menkės filė su pievagrybiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena