patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies suktinukai

zuvies suktinukai Mums reikės:
800 g baltos žuvies filė
300 g vyšninių pomidorų
200 ml balto sauso vyno
6 valg. šaukštų majonezo
1 citrinos
6-8 alyvuogių (be kauliukų)
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
pundelio petražolių
pundelio svogūnų laiškų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žuvies suktinukai
Žuvies filė supjaustome tokio dydžio gabaliukais, kad galėtume susukti suktinukus. Žuvies gabaliukus labai švelniai pamušame, pabarstome druska, pipirais. Majonezą sumaišome su 1 šaukštu susmulkintų pertažolių, 1 šaukštu svogūnų laiškų ir nutarkuota citrinos žievele. Šiuo mišiniu aptepame žuvies gabaliukus. Susukame žuvies suktinukus ir paliekame pusvalandžiui ar valandai pasimarinuoti. Baltą vyną ir išspaustas citrinos sultis kelias minutes pakaitiname. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau, pabarstome druska, pipirais ir sumaišome su alyvuogių aliejumi. Kepimo formą patepame aliejumi, sudedame žuvies suktinukus, užpilame pakaitintu vynu su citrinos sultimis, ant viršaus supilame pomidorus ir dedame į įkaitintą orkaitę. Žuvies suktinukai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Vėliau žuvies suktinukus apverčiame, užberiame žiedais supjaustytas alyvuoges ir dar pakepame 3 minučių. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

juros sukutes vyno
Jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže
Apkeptos jūros šukutės vyno - grietinėlės padaže. Receptas su nuotrauka.
troskinta zuvis su darzovemis.
Troškinta žuvis su daržovėmis
Troškinta žuvis su daržovėmis. Troškinta menkė ar sterkas su daržovėmis.
keptas starkis su riesutu plutele
Keptas starkis su riešutų plutele
Laimo sultyse pamarinuotas keptas starkis su graikiškų riešutų plutele
lasisa su spinatais ir suriais
Lašiša su špinatais ir sūriais
Lašiša su špinatais ir trijų rūšių sūriais - fermentiniu Gouda, Fetaki, Dor Blue su mėlinuoju pelėsiu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu