patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies suktinukai

zuvies suktinukai Mums reikės:
800 g baltos žuvies filė
300 g vyšninių pomidorų
200 ml balto sauso vyno
6 valg. šaukštų majonezo
1 citrinos
6-8 alyvuogių (be kauliukų)
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
pundelio petražolių
pundelio svogūnų laiškų
druskos, pipirų

Gaminame. Žuvies suktinukai
Žuvies filė supjaustome tokio dydžio gabaliukais, kad galėtume susukti suktinukus. Žuvies gabaliukus labai švelniai pamušame, pabarstome druska, pipirais. Majonezą sumaišome su 1 šaukštu susmulkintų pertažolių, 1 šaukštu svogūnų laiškų ir nutarkuota citrinos žievele. Šiuo mišiniu aptepame žuvies gabaliukus. Susukame žuvies suktinukus ir paliekame pusvalandžiui ar valandai pasimarinuoti. Baltą vyną ir išspaustas citrinos sultis kelias minutes pakaitiname. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau, pabarstome druska, pipirais ir sumaišome su alyvuogių aliejumi. Kepimo formą patepame aliejumi, sudedame žuvies suktinukus, užpilame pakaitintu vynu su citrinos sultimis, ant viršaus supilame pomidorus ir dedame į įkaitintą orkaitę. Žuvies suktinukai kepami 200 laipsnių temperatūroje apie 15 min. Vėliau žuvies suktinukus apverčiame, užberiame žiedais supjaustytas alyvuoges ir dar pakepame 3 minučių. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisos file ryziu lakstuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
Lašišos filė ryžių lakštuose su kivi salsa
lasisos saslikai su paprika
Lašišos šašlykai su paprika
Marinuotos lašišos šašlykai ant iešmukų su paprika ir svogūnų žiedais.
keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
lasisa pomidoru padaze
Lašiša pomidorų padaže
Lašiša pomidorų padaže. Orkaitėje kepta lašišos filė su kepintų pomidorų ir žalumynų padažu.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.