patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies tefteliai

zuvies tefteliai Mums reikės:
600 g žuvies filė (starkio, lydekos)
2 valg. šaukštų kvietinių miltų
2 valg. šaukšto grietinėlės
2 kiaušinių, 1 svogūno
2 marinuotų agurkėlių
2 griežinėlių citrinos
lauro lapų, krapų, petražolių, druskos
baltų maltų pipirų
juodųjų pipirų grūdeliais

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žuvies tefteliai
Žuvies filė, svogūną ir žalumynus susmulkiname, sudedame į dubenį, beriame druską, maltus pipirus.zuvies tefteliai 2
Miltus sumaišome su grietinėle ir kiaušiniais, gautą masę pilame į žuvies faršą ir kruopščiai išmaišome.zuvies tefteliai 1
Iš gautos masės formuojame 5 cm skersmens rutuliukus. Į puodą pilame 1l vandens, užverdame, dedame lauro lapus, pipirų grūdelius, druskos, citrinos griežinėlius, griežinėliais supjaustytus marinuotus agurkėlius. Į buljoną atsargiai sudedame žuvies rutuliukus ir paverdame keletą minučių. Žuvies tefteliai (starkio ar lydekos) patiekiami su virtomis bulvėmis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zuvies ir bulviu kotletai
Žuvies ir bulvių kotletai
Žuvies ir bulvių kotletai. Greitai ir paprastai paruošiami skanūs kotletai.
lasisa grietineles padaze
Lašiša grietinėlės padaže
Orkaitėje kepta lašiša grietinėlės, lydyto sūrelio, baziliko, priekonių padaže.
menkes kotletai su zalumynais
Menkės kotletai su žalumynais
Menkės kotletai su žalumynais. Apkepintos menkės filė kotletai su žalumynais.
dorados idarytos darzovemis
Dorados įdarytos daržovėmis
Dorados įdarytos daržovėmis. Orkaitėje keptos dorados įdarytos kepintais svogūnais, imbieru, paprika.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu