patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvis su kaparėliais

zuvis su kapareliais Mums reikės:
500 g žuvies filė (menkės, starkio)
1 didelio svogūno
2 valg. š.aukštų kaparėlių
2 valg. š. pamidorų padažo
1 valg. š. majonezo
50 g kieto fermentinio sūrio
1 arb. š. citrinos sulčių
 šlakelio aliejaus, druskos
žiupsnelio peletrūnų, raudonėlių, žalumynų

Gaminame. Žuvis su kaparėliais
Žuvies filė nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, prieskoninėmis žolelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame žuvies filė. Svogūną nulupame, supjaustome šiaudeliais, sumaišome su pomidorų padažu, majonezu ir uždedame ant žuvies. Ant viršaus užberiame kaparėlius ir pabarstome patarkuotu sūriu. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20-30 min. Žuvis su kaparėliais papuošiama žalumynais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

2015-02-26
Sandrute
Gavosi skaniai, bet as suri dejau ant kepimo galo ir mano svoguniukai nebuvo gerai iskepe, tik neznau kame beda, gal mano orkaitės Liūdesys . Tai sekanti karta as juos pirmiau siek tiek apkepsiu, o tik tada maisysiu su mejonezu ir pomidorų padazu  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

lasisa pomidoru padaze
Lašiša pomidorų padaže
Lašiša pomidorų padaže. Orkaitėje kepta lašišos filė su kepintų pomidorų ir žalumynų padažu.
menke su mango
Menkė su mango
Menkė su mango. Kepti menkės filė kepsniukai su apkepinto mango ir medaus garnyru.
kepta menke su padazu
Kepta menkė su padažu
Kepta, citrinos sultyse pamarinuota menkės filė su morkų, svogūnų ir grietinėlės padažu.
krevetes su spinatais ir avinzirniais
Krevetės su špinatais ir avinžirniais
Krevetės su šviežiais ar šaldytais špinatais, konservuotais avinžirniais, Parmezano sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.