Žuvis su kaparėliais

zuvis su kapareliais
Mums reikės:
500 g žuvies filė (menkės, starkio)
1 didelio svogūno
2 valg. š.aukštų kaparėlių
2 valg. š. pamidorų padažo
1 valg. š. majonezo
50 g kieto fermentinio sūrio
1 arb. š. citrinos sulčių
 šlakelio aliejaus, druskos
žiupsnelio peletrūnų, raudonėlių, žalumynų
Gaminame. Žuvis su kaparėliais
Žuvies filė nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, prieskoninėmis žolelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame žuvies filė. Svogūną nulupame, supjaustome šiaudeliais, sumaišome su pomidorų padažu, majonezu ir uždedame ant žuvies. Ant viršaus užberiame kaparėlius ir pabarstome patarkuotu sūriu. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20-30 min. Žuvis su kaparėliais papuošiama žalumynais ir patiekiama. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Sandrute
Gavosi skaniai, bet as suri dejau ant kepimo galo ir mano svoguniukai nebuvo gerai iskepe, tik neznau kame beda, gal mano orkaitės Liūdesys . Tai sekanti karta as juos pirmiau siek tiek apkepsiu, o tik tada maisysiu su mejonezu ir pomidorų padazu  Mirktelti
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas