patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvis su kaparėliais

zuvis su kapareliais Mums reikės:
500 g žuvies filė (menkės, starkio)
1 didelio svogūno
2 valg. š.aukštų kaparėlių
2 valg. š. pamidorų padažo
1 valg. š. majonezo
50 g kieto fermentinio sūrio
1 arb. š. citrinos sulčių
 šlakelio aliejaus, druskos
žiupsnelio peletrūnų, raudonėlių, žalumynų

Gaminame. Žuvis su kaparėliais
Žuvies filė nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, prieskoninėmis žolelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame žuvies filė. Svogūną nulupame, supjaustome šiaudeliais, sumaišome su pomidorų padažu, majonezu ir uždedame ant žuvies. Ant viršaus užberiame kaparėlius ir pabarstome patarkuotu sūriu. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20-30 min. Žuvis su kaparėliais papuošiama žalumynais ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

2015-02-26
Sandrute
Gavosi skaniai, bet as suri dejau ant kepimo galo ir mano svoguniukai nebuvo gerai iskepe, tik neznau kame beda, gal mano orkaitės Liūdesys . Tai sekanti karta as juos pirmiau siek tiek apkepsiu, o tik tada maisysiu su mejonezu ir pomidorų padazu  Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menkes apkepas su pomidorais ir suriu
Menkės apkepas su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje keptas menkės filė apkepas su pomidorais ir tarkuotu fermentiniu sūriu
dorada su ryziu plutele
Dorada su ryžių plutele
Apkepta Dorada su ryžių, Parmezano sūrio ir žalumynų plutele.
keksas su lasisa
Keksas su lašiša
Keksas su konservuota ir rūkyta lašiša, fermentiniu sūriu. Tinka vakarienei ir lengvai užkandai.
lasisos saslikai su paprika
Lašišos šašlykai su paprika
Marinuotos lašišos šašlykai ant iešmukų su paprika ir svogūnų žiedais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.