patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kalmarų salotos su daržovėmis

kalmaru salotos su darzovemis Mums reikės:
200 g kalmarų
2 svogūnų
1 paprikos
2 valg. šaukštų aliejaus
2 valg. šaukštų acto 3%
1 arb. šaukštelio cukraus
1-2 lauro lapų
druskos, maltų juodųjų pipirų
žalumynų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kalmarų salotos su daržovėmis
Į actą įberiame truputį druskos, maltų pipirų, suberiame cukrų, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus, lauro lapus ir pakaitiname iki 80 laipsnių. Atvėsiname, įpilame aliejaus ir dedame į šaldytuvą 2-3 val. Kalmarus 3-5 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsiname ir supjaustome šiaudeliais. Svogūnus išimame iš marinato, sumaišome su kalmarais ir šiaudeliais pjaustyta paprika. Kalmarų salotos su daržovėmis apšlakstomos marinatu ir papuošiamos žalumynais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

salotos su tunu pupelemis ir kukuruzais
Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais
Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais pagardintos alyvuogių aliejaus, garstyčių, citrinos sulčių, paprikos miltelių užpilu.
krabu lazdeliu salotos
Krabų lazdelių salotos
Krabų lazdelių salotos su bulvėmis, konservuotais kukurūzais bei šviežiais agurkais.
silke olandiskai
Silkė olandiškai
Silkė olandiškai. Pamarinuota silkė su svogūnais, morkomis, citrina, prieskoniais.
kalmaru salotos
Kalmarų salotos
Apvirintų kalmarų salotos su nuplikytais svogūnais ir majonezu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu