patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Krevečių salotos

kreveciu salotos Mums reikės:
150 g virtų lukštentų krevečių
150 g pievagrybių
1 svogūno
100 g kieto fermentinio sūrio
200 g konservuotų ananasų
3 valg. šaukštų majonezo
1 valg. šaukšto aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
Papuošimui:
alyvuogių, žalumynų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Krevečių salotos
Pievagrybius švariai nuplauname, supjaustome juostelėmis, svogūną – pusžiedžiais ir viską apkepiname aliejuje. Atvėsiname. Sūrį sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome plonais šiaudeliais. Ananasus supjaustome gabaliukais. Į salotinę sudedame apkepintus pievagrybius su svogūnais, pabarstome tarkuotu sūriu, sudedame ananasų gabaliukus, pabarstome druska, pipirais ir sumaišome su majonezu. Ant viršaus išdėliojame virtas lukštenas krevetes. Krevečių salotos papuošiamos alyvuogių griežinėliais ir žalumynais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

sluoksniuota silkes misraine
Sluoksniuota silkės mišrainė
Sluoksniuota silkės, pievagrybių, kiaušinių, svogūnų, morkų mišrainė pagardinta majonezu ir žalumynais.
menkiu kepeneliu salotos su suriu
Menkių kepenėlių salotos su sūriu
Menkių kepenėlių salotos su fermentiniu sūriu, pomidoru ir česnaku.
lasisos salotos su mocarela suriu
Lašišos salotos su Mocarela sūriu
Lašišos salotos su Mocarela sūriu. Keptos lašišos filė, vyšninių pomidorų, Mocarelos sūrio, virtų kiaušinių salotos apšlakstytos alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
kalmaru salotos su darzovemis
Kalmarų salotos su daržovėmis
Kalmarų salotos su daržovėmis. Virtų klamarų salotos su marinuotais svogūnais ir šviežia paprika.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu