patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žuvies salotų receptai

Salotų su žuvimi receptai su nuotraukomis.

Silkė olandiškai

silke olandiskai
Mums reikės:
2-3 silkių
2 svogūnų
1 didesnės morkos
1 nedidelės citrinos
5 arb. š. cukraus
10 lauro lapelių
8-10 juodųjų pipirų žirnelių
2 kvapniųjų pipirų žirnelių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Sluoksniuotos lašišos salotos

sluoksniuotos lasisos salotos
Mums reikės:
300 g silpnai sūdytos lašišos filės
2 nedidelių svogūnų
2 kietai virtų kiaušinių
1 virtos morkos
1-2 virtų burokėlių
2 virtų bulvių
100-150 g majonezo
50 g grietinės
petražolių, kelių svogūnų laiškų
Receptas, gaminimas

Tuno salotos su avokado

tuno salotos su avokado
Mums reikės:
360 g konservuoto tuno
1 avokado
6-8 ridikėlių
80 ml alyvuogių aliejaus
3 valg. š. balto vyno acto
1 valg. š. Dižono garstyčių
pundelio salotų lapų
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Salotos su tunu, pupelėmis ir kukurūzais

salotos su tunu pupelemis ir kukuruzais
Mums reikės:
200 g konservuoto tuno
200 g raudonųjų konservuotų pupelių
120 g šviežių šparaginių pupelių
100 g konservuotų kukurūzų
2 paprikų, 1 virtos morkos
Užpilui:
2 valg. š. citrinos sulčių
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. garstyčių
0,5 arb. š. paprikos miltelių, druskos
Receptas, gaminimas

Sluoksniuota silkės mišrainė (2)

sluoksniuota silkes misraine
Mums reikės:
300 g silkės filė
300 g pievagrybių
200 g majonezo
3 kiaušinių
2 svogūnų
1 morkos
0,5 stiklinės smulkintų graikiškų riešutų
2 valg. šaukšto aliejaus
pundelio svogūnų laiškų, krapų
Receptas, gaminimas

Rukolos salotos su krevetėmis

rukolos salotos su krevetemis
Mums reikės:
50 g rukolos
70 g virtų lukštentų krevečių
15 g migdolų
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. balzminio acto
1 arb. š. abrikosų sirupo
30 g žalumynų (krapų, petražolių)
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Tuno ir daržovių salotos Nicoise

tuno ir darzoviu salotos nicoise
Mums reikės:
2 indelių konservuoto tuno savo sultyse
100 g baltų konservuotų pupelių
100 g juod. alyvuogių (be kauliukų)
1 nedidelio raudono svogūno
4 vyšninių pomidorų
2 kietai virtų kiaušinių
1 paprikos, salotų lapų
Receptas, gaminimas

Kalmarų salotos su daržovėmis

kalmaru salotos su darzovemis
Mums reikės:
200 g kalmarų
2 svogūnų
1 paprikos
2 valg. šaukštų aliejaus
2 valg. šaukštų acto 3%
1 arb. šaukštelio cukraus
1-2 lauro lapų
druskos, maltų juodųjų pipirų
žalumynų
Receptas, gaminimas

Krevečių salotos

kreveciu salotos
Mums reikės:
150 g virtų lukštentų krevečių
150 g pievagrybių
1 svogūno
100 g kieto fermentinio sūrio
200 g konservuotų ananasų
3 valg. šaukštų majonezo
1 valg. šaukšto aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
Papuošimui:
alyvuogių, žalumynų
Receptas, gaminimas

Salotos su rūkyta žuvimi

salotos su rukyta zuvimi
Mums reikės:
250 g rūkytos skumbrės filė
2-3 bulvių
1-2 morkų
2 raugintų agurkų
4 valg. šaukštų konservuotų žirnelių
120 g majonezo
salotų lapų
krapų arba petražolių
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

menkiu kepeneliu salotos
Menkių kepenėlių salotos
Menkių kepenėlių salotos su virtais kiaušiniais, ryžiais bei žalumynais.
kalmaru salotos
Kalmarų salotos
Apvirintų kalmarų salotos su nuplikytais svogūnais ir majonezu.
tuno ir darzoviu salotos nicoise
Tuno ir daržovių salotos Nicoise
Tuno ir daržovių salotos Nicoise. Konservuoto tuno, konservuotų pupelių, juodųjų alyvuogių, raudonojo svogūno, vyšninių pomidorų, kiaušinių, paprikos salotos.
kreveciu salotos
Krevečių salotos
Krevečių salotos. Virtų lukštentų krevečių salotos su pievagrybiais, svogūnu, fermentiniu sūriu, konservuotu ananasu bei žalumynais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena