patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Rukolos salotos su krevetėmis

rukolos salotos su krevetemis Mums reikės:
50 g rukolos
70 g virtų lukštentų krevečių
15 g migdolų
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. balzminio acto
1 arb. š. abrikosų sirupo
30 g žalumynų (krapų, petražolių)
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Rukolos salotas su krevetėmis
Rukola salotos lapai nuplaunami, nusausinami ir suplėšomi rankomis į mažesnius gabaliukus. Smulkiai supjaustomi krapai, petražolės. Alyvuogių aliejus, balzaminis actas, abrikosų sirupas sumaišomi ir labai gerai išplakami. Į dubenį sudedama rukola, krapai, petražolės, užpilama pusė kiekio padažo ir išmaišoma. Ant viršaus suberiamos krevetės, pabarstoma smulkintais migdolais, apšlakstoma likusiu padažu. Rukolos salotos su krevetėmis paruoštos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

silke olandiskai
Silkė olandiškai
Silkė olandiškai. Pamarinuota silkė su svogūnais, morkomis, citrina, prieskoniais.
salotos su rukyta zuvimi
Salotos su rūkyta žuvimi
Salotos su rūkyta žuvimi. Rūkytos skumbrės filė salotos su bulvėmis, morkomis, raugintais agurkais, konservuotais žirneliais, majonezu, žalumynais.
tuno ir darzoviu salotos nicoise
Tuno ir daržovių salotos Nicoise
Tuno ir daržovių salotos Nicoise. Konservuoto tuno, konservuotų pupelių, juodųjų alyvuogių, raudonojo svogūno, vyšninių pomidorų, kiaušinių, paprikos salotos.
sluoksniuotos lasisos salotos
Sluoksniuotos lašišos salotos
Sluoksniuotos silpnai sūdytos lašišos salotos su svogūnais, morkomis, kiaušiniais, burokėliais, virtomis bulvėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!